Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a párom sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a párom sokszor egy elharapódzott vita vagy összetűzés hevében tiszteletlenül viselkedik velem?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy tudom hogy a párom mentális problémákkal, pánikbetegséggel és konfliktus kezelési problémákkal küzd. Én alapvetően egy nagyon türelmes embernek tartom magam, de sokszor mégis kiborulok. És olyankor, amikor egy vita van alakulóban, ahogy megy fel bennem a pumpa, nehéz türtőztetnem magam. Általában nagyon nehezen jutunk dűlőre, mert a különbözőségeinkből adódnak a nézeteltéréseink 90 %-a. Nincsenek nagy elvárásaim, de annyit biztosan elvárnék, hogy ha valami nem tetszik neki (például egy "hisztim"), akkor ne megalázóan és tiszteletlenül közölje, hanem tudja kezelni a női hisztit. :) Nálam maximum 20 percig tart, csak ki kell mondanom magamból, és kész. De amikor megalázó szavakkal reagál rájuk már sokadszorra, komoly gondolkodóba estem. Hogy biztos kell-e ez nekem, hiszen sosem tűrtem el ennyi tiszteletlenséget egy kapcsolatom során sem. Jelenleg parlagon áll a dolog, pár napja nem találkozunk, de persze folyamatosan ír és hív, elvileg nem akar elveszíteni. Első kapcsolata vagyok, 1 éve vagyunk együtt. Ti mennyit tűrtök el egy kapcsolatban? (Természetesen szeretjük egymást, amikor nem vitázunk, nagy a szeretet es a boldogság. De mindig félek, mikor csinál megint valami olyan butaságot, ami követi nálam a biztosítékot.)

2017. ápr. 25. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
A példádat olvasva szerintem a pasi simán bunkó. Ráadásul nem is érti, mi a bajod. Én nem erőlködnék vele, ha nem akar változni. Ezek után téged vádol hisztivel, mert mertél szólni, hogy vegyen vissza a stílusából.
2017. ápr. 25. 13:58
 12/19 anonim ***** válasza:
38%
Bocs, de mit kellene kérdeznie ahelyett h "milyen kaja van"? Nem kötözködés részemről, csak kíváncsiság. Nekem ez nem tűnik olyan irtózatosan bunkó, tiszteletlen kérdésnek, max fiatalosan lazának. Ha ilyenek miatt piszkálod arra tényleg nincs jobb kifejezés a hisztinél.
2017. ápr. 25. 13:59
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Ti barlangban nőttetek fel, "kedves" kommentelők, akik szerint nem bunkóság a pasi kérdése. Ha vendégségbe megyek, nem azzal köszönök be, "hogy mi a kaja?" Ha megkínálnak eszem, ha nem, akkor nem. A pali nem haza ment, hanem a barátnőjéhez, aki a szüleivel él. A lány anyjának nem kötelessége megetetni egy idegen férfit valahányszor az arra jár. A pasi meg nem zabálhatja ki folyton a barátnője hűtőjét. Ez parasztság.

Úgy látom, itt sokaknak nem volt gyerekszobája.

2017. ápr. 25. 14:08
 14/19 anonim ***** válasza:
93%

Anyámnak ne lökjön be ilyet a párom, mert még én sem teszem.

A fiatalosan laza az a "hű, de jó illat van, Mari néni biztos megint finomat főzött"- kacsint-kacsint. Aztán Mari néni meg boldogan fog adni belőle :)

Ilyen kihaénnem stílust a haverjaival szemben nyugodtan fevehet, de szülőkkel normálisan beszélünk.

2017. ápr. 25. 14:09
 15/19 anonim ***** válasza:
88%
Egy paraszt a csávó, de a legszomorúbb, hogy fingja sincs erről. Ne fogjunk mindent klinikai kórképekre.
2017. ápr. 25. 14:14
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Az a baj, hogy sokszor felnőtt értelmes nők is hisztiként jellemzik azt, amikor kajak nem hisztiznek. De bármilyen érzelmet mutat egy nő, az hiszti vagy menstruáció, és a mosolygó fej a "női hiszti" mögött mutatja, hogy te ebben nőttél fel. Ideje lenne nem hisztiként gondolni az érzelmeidre.
2017. ápr. 25. 14:31
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szóval összejöttél egy tajp..araszt sráccal, aki úgy "köszön" kb, hogy "milyen kaja van?", és amikor ezt szóváteszed, akkor elküld a 'csába? :D Majd jössz tanácsot kérni gyakorira, hogy mit kezdj a tahó barátoddal. Hát amit szeretnél, mert hogy itt nem fogsz hallgatni senkire, az is tuti. Ő ilyen, ezt vagy elfogadod, vagy keresel mást. Ennyi a történet.

Meg ez a "sosem tűrtem el ennyi tiszteletlenséget egy kapcsolatom során sem". Aha. És akkor most kell a srác, vagy nem? ha igen, akkor ez így marad, valószínűleg. Ha meg majd megunod, akkor pár hónap vagy év múlva bánod, hogy nem lőbb dobtad ki.

2017. ápr. 25. 19:40
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
Én alapvetően nyugodt ember vagyok, de a hisztiket, mellébeszélést, hazudozást rühellem, ha ezekből túl nagy dózist kapok egy ideig rakódik, rakódik jön az újabb, jön az újabb és a végén robbanás, ha nem sikerül fölfognia a másik félnek üvöltés ismét ha fölnyom. Ilyen életemben 1x fordult elő velem, pont mostanság. Ez gyakorlatilag azt jelenti h egész álló nap tudok üvölteni, a hangom nem túl vékony szóval gyaníthatóan hallják. Aki azonban több ilyet sem ért meg, és fogalma sincs ezek után sem, hogy vele van probléma azzal nem éri meg foglalkozni. Szerintem. Rendben nálatok is vannak problémák, barátod így-úgy kezel valamit, főleg ha tudod, mivel akad gondja, nem lenne feladatod, hogy ne úgy balhézz vele? Esetleg figyelembe venni? Az "gáz" hogy bunkó, pont mint az üvöltésem is gáz, de amennyiben válaszreakció egy értelmetlen kötözködésre, úgy talán érthető nem?
2017. ápr. 26. 00:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a számomra hasznos és kevésbé hasznos válaszokat.
2017. ápr. 29. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!