Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom rendszeresen nem fürdik este, büdös, ezáltal szex sincs, hiába kértem hogy zuhanyozzon, úgy élünk mint a lakótársak, mit tegyek?
s.o.s
Büdösen, köszösan lefeküdni elég nagy gáz szerintem, eleve tisztán jobban alszik az ember, meg éjjel van a regenerálódás..Büdös lesz az ágynemű is.. Hiába beszélek neki, hoyg ez igy nem jó. Na meg így hogy feküdjek le vele?
Ő reggel szeret zuhanyozni.
ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.
ki válaszotta őt? ki van most is vele? erről csak ennyit.
Ehhez tényleg vadidegen emberek véleménye kell???
Tudod mit! Szagold tovább! :-D
Kérdező nem túlzol egy kicsit?
Van aki reggel szeret fürödni. Ha minden nap reggel fürdik, nem értem mi a gond.
Én pl este szoktam, de van olyan ismerősöm aki viszont reggel.
Erős túlzásnak érzem azt tőled, hogy minden napos reggeli fürdés után büdös a párod.
Nem nagyon lehet már oda a hapsi a szexért, ha arra nem képes, hogy megfürödjön.
Vagy csak simán ezzel védi ki, hogy ne kelljen csinálnia veled.
Mióta van ez így?
#4 Simán lehet büdös, ha megizzad, mert fizikai munkát végez, vagy csak melege volt.
A feneke büdös, mert napközben szart, a farka állott, pisis.
Ne meséld nekem, hogy te ilyennel lefeküdnél!
Egyáltalán nő vagy te, vagy férfiként véded a mundér becsületét?
Hát csutakold le. Ez ilyen egyszerű.
(Nem értem egyébként az ilyen jellegű "problémákat" - ha valami nem tetszik, és a másik nem oldja meg, akkor nekem kell. Megoldható? Meg. Akkor megoldom. És ennyi a történet.)
A fickód egy igénytelen,retkes,büdös állat.
A hülye viszont te vagy,hogy állod...
Azért az ilyen szituációkban mindig elgondolkodom,hogy a nő fejében is óriási problémák lehetnek nem csak a férfiéban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!