Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom rendszeresen nem fürdik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom rendszeresen nem fürdik este, büdös, ezáltal szex sincs, hiába kértem hogy zuhanyozzon, úgy élünk mint a lakótársak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

s.o.s

Büdösen, köszösan lefeküdni elég nagy gáz szerintem, eleve tisztán jobban alszik az ember, meg éjjel van a regenerálódás..Büdös lesz az ágynemű is.. Hiába beszélek neki, hoyg ez igy nem jó. Na meg így hogy feküdjek le vele?

Ő reggel szeret zuhanyozni.

2017. ápr. 8. 22:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%

ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.

ki válaszotta őt? ki van most is vele? erről csak ennyit.

2017. ápr. 8. 22:23
 2/29 anonim ***** válasza:
77%

Ehhez tényleg vadidegen emberek véleménye kell???

Tudod mit! Szagold tovább! :-D

2017. ápr. 8. 22:25
 3/29 anonim ***** válasza:
83%
Belekényelmesedett a kapcsolatba, most már meghódított téged, nem kell tovább törnie magát. Szerintem szóljál neki, hogy zavar, nem kívánod. Talán erre reagál.
2017. ápr. 8. 22:25
 4/29 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező nem túlzol egy kicsit?

Van aki reggel szeret fürödni. Ha minden nap reggel fürdik, nem értem mi a gond.

Én pl este szoktam, de van olyan ismerősöm aki viszont reggel.

Erős túlzásnak érzem azt tőled, hogy minden napos reggeli fürdés után büdös a párod.

2017. ápr. 8. 22:26
 5/29 anonim ***** válasza:
87%

Nem nagyon lehet már oda a hapsi a szexért, ha arra nem képes, hogy megfürödjön.

Vagy csak simán ezzel védi ki, hogy ne kelljen csinálnia veled.

Mióta van ez így?

2017. ápr. 8. 22:27
 6/29 anonim ***** válasza:
82%
4-es válaszoló,már miért lenne túlzás? Gondold át egy kicsit... valaki lefürdik reggel egész nap jön-megy,izzad,wczik, aztán befekszik egész napos munka után koszosan-porosan az ágyba? Több, mint igénytelen...
2017. ápr. 8. 22:30
 7/29 anonim ***** válasza:
88%

#4 Simán lehet büdös, ha megizzad, mert fizikai munkát végez, vagy csak melege volt.

A feneke büdös, mert napközben szart, a farka állott, pisis.

Ne meséld nekem, hogy te ilyennel lefeküdnél!

Egyáltalán nő vagy te, vagy férfiként véded a mundér becsületét?

2017. ápr. 8. 22:31
 8/29 anonim ***** válasza:
19%

Hát csutakold le. Ez ilyen egyszerű.

(Nem értem egyébként az ilyen jellegű "problémákat" - ha valami nem tetszik, és a másik nem oldja meg, akkor nekem kell. Megoldható? Meg. Akkor megoldom. És ennyi a történet.)

2017. ápr. 8. 22:36
 9/29 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem fogd a cuccaidat és keress valami igényesebb mukit.A magyar pasik se a csúcsok csúca nagy átlagban,de sokkal kirívóbb a nem fürdés,mint a németeknél,vagy a franciáknál.
2017. ápr. 8. 22:41
 10/29 anonim ***** válasza:
79%

A fickód egy igénytelen,retkes,büdös állat.

A hülye viszont te vagy,hogy állod...

Azért az ilyen szituációkban mindig elgondolkodom,hogy a nő fejében is óriási problémák lehetnek nem csak a férfiéban...

2017. ápr. 8. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!