Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom rendszeresen nem fürdik este, büdös, ezáltal szex sincs, hiába kértem hogy zuhanyozzon, úgy élünk mint a lakótársak, mit tegyek?
s.o.s
Büdösen, köszösan lefeküdni elég nagy gáz szerintem, eleve tisztán jobban alszik az ember, meg éjjel van a regenerálódás..Büdös lesz az ágynemű is.. Hiába beszélek neki, hoyg ez igy nem jó. Na meg így hogy feküdjek le vele?
Ő reggel szeret zuhanyozni.
Napi 2x zuhanyzas ? Jo kis viz es gazszamla lehet.
Erdekes napi 2x zuhanyzik a magyar kozben foga alig vagy rohadt
Kedves #21!
Nem nézegetjük a vízszámlát, sőt mivel hatalmas udvarunk van különleges fákkal, bokrokkal, virágokkal, kút meg nincs, a rendszerről locsolunk.
Villanybojler van a házban, gázt csak a kazán használ fűtéshez. :)
Nem ezen fogunk spórolni.
Ágyneműt Hetente cserélem, nyáron heti kétszer, pedig mint írtam, reggel-este zuhanyzunk.
Ja, fogunk köszönjük rendben, igaz kellett rá költeni, és kell is.
De van egy alap, amit az ember elvár mind magától, mind a társától.
Én is reggel szoktam tusolni, vagy ha épp éjszakára megyek dolgozni, akkor délután és semmi gond nincs ezzel.
Ez még nem igénytelenség azért, mert mások máshogy szokták meg.
Nem az az igénytelenség ha máshogy szokta meg.
Az az igénytelenség, hogy büdös, és nem foglalkozik vele.
Mivel mi szinte minden este/éjszaka nem csak alvásra használjuk az ágyat, evidens, hogy zuhanyzom reggel is.
De amikor egyedül laktam, akkor is reggel-este zuhanyoztam, nekem így jó.
Egész nap dolgozok, leizzadok, kell este a zuhanyzás.
Reggel pedig felfrissülök tőle.
Én mindig este szeretek fürödni.
Engem idegesítene, hogy koszosan fekszem le a tiszta ágyamba aludni.
Viszont van olyan ismerősöm, aki reggel és este is szokott.
Kb. 2 hónapja költöztünk össze, azóta ilyen. Eddig is tudtam róla, hogy reggel zuhanyzik (és nem tetszett, de nem szóltam), úgy gondoltam, majd ha együtt élünk, miattam zuhanyzik este. Tévedtem.
Valamelyik válaszoló: egyelőre nem tervezünk gyereket, szóval az kizárva, hogy ez miatt. Hiába próbálok vele beszélni erről, nem válaszol normálisan, már azt is kérdeztem, hogy van-e valakije. Most elhagyni "csak" ezért? Szeretem őt.
Az egyik válaszolò azt írta, hogy biztos igénytelen vagyok én is. NEM! Különben nem érdekelne a téma, és fel sem tettem volna a kérdést.
Ja, és igen, én vagyok a nő, azt nem írtam oda. Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!