Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom rendszeresen nem fürdik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom rendszeresen nem fürdik este, büdös, ezáltal szex sincs, hiába kértem hogy zuhanyozzon, úgy élünk mint a lakótársak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

s.o.s

Büdösen, köszösan lefeküdni elég nagy gáz szerintem, eleve tisztán jobban alszik az ember, meg éjjel van a regenerálódás..Büdös lesz az ágynemű is.. Hiába beszélek neki, hoyg ez igy nem jó. Na meg így hogy feküdjek le vele?

Ő reggel szeret zuhanyozni.

2017. ápr. 8. 22:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
8%

Napi 2x zuhanyzas ? Jo kis viz es gazszamla lehet.

Erdekes napi 2x zuhanyzik a magyar kozben foga alig vagy rohadt

2017. ápr. 9. 09:47
 22/29 anonim ***** válasza:
76%

Kedves #21!

Nem nézegetjük a vízszámlát, sőt mivel hatalmas udvarunk van különleges fákkal, bokrokkal, virágokkal, kút meg nincs, a rendszerről locsolunk.

Villanybojler van a házban, gázt csak a kazán használ fűtéshez. :)

Nem ezen fogunk spórolni.

Ágyneműt Hetente cserélem, nyáron heti kétszer, pedig mint írtam, reggel-este zuhanyzunk.

2017. ápr. 9. 09:53
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

Ja, fogunk köszönjük rendben, igaz kellett rá költeni, és kell is.

De van egy alap, amit az ember elvár mind magától, mind a társától.

2017. ápr. 9. 09:55
 24/29 anonim ***** válasza:
60%

Én is reggel szoktam tusolni, vagy ha épp éjszakára megyek dolgozni, akkor délután és semmi gond nincs ezzel.

Ez még nem igénytelenség azért, mert mások máshogy szokták meg.

2017. ápr. 9. 10:12
 25/29 anonim ***** válasza:
86%

Nem az az igénytelenség ha máshogy szokta meg.

Az az igénytelenség, hogy büdös, és nem foglalkozik vele.

Mivel mi szinte minden este/éjszaka nem csak alvásra használjuk az ágyat, evidens, hogy zuhanyzom reggel is.

De amikor egyedül laktam, akkor is reggel-este zuhanyoztam, nekem így jó.

Egész nap dolgozok, leizzadok, kell este a zuhanyzás.

Reggel pedig felfrissülök tőle.

2017. ápr. 9. 10:17
 26/29 anonim ***** válasza:
70%
Érdekesek a válaszok! Reggel zuhany, kiillatosítás, végül is emberek közé megyek. Aztán egésznap izzadtan befülledve úgy ahogy vagyok bedőlök az asszony/ember mellé! Aztán elvárom hogy bekapja, vagy kinyaljon! Az a pár liter víz megspórolása húz ki szorongatott helyzetünkből? Vagy még tart a "Nefüggyéle!"" hatása???
2017. ápr. 9. 10:50
 27/29 anonim ***** válasza:
89%

Én mindig este szeretek fürödni.

Engem idegesítene, hogy koszosan fekszem le a tiszta ágyamba aludni.

Viszont van olyan ismerősöm, aki reggel és este is szokott.

2017. ápr. 9. 10:52
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Az exem is igénytelen volt és a nap végên nêha elég büdös is hiàba fürdött le reggel vagy napközben de azt kell hogy mondjam nem birtam mellette sokàig!Ha abbol sem veszi a lapot hogy te nem szexelsz vele mert ő nem tisztàlkodik akkor nem sokat gondolkodnék lépnêk!
2017. ápr. 11. 00:56
 29/29 A kérdező kommentje:

Kb. 2 hónapja költöztünk össze, azóta ilyen. Eddig is tudtam róla, hogy reggel zuhanyzik (és nem tetszett, de nem szóltam), úgy gondoltam, majd ha együtt élünk, miattam zuhanyzik este. Tévedtem.

Valamelyik válaszoló: egyelőre nem tervezünk gyereket, szóval az kizárva, hogy ez miatt. Hiába próbálok vele beszélni erről, nem válaszol normálisan, már azt is kérdeztem, hogy van-e valakije. Most elhagyni "csak" ezért? Szeretem őt.

Az egyik válaszolò azt írta, hogy biztos igénytelen vagyok én is. NEM! Különben nem érdekelne a téma, és fel sem tettem volna a kérdést.

Ja, és igen, én vagyok a nő, azt nem írtam oda. Akik normálisan válaszoltak, azoknak köszönöm.

2017. ápr. 11. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!