Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom rendszeresen nem fürdik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom rendszeresen nem fürdik este, büdös, ezáltal szex sincs, hiába kértem hogy zuhanyozzon, úgy élünk mint a lakótársak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

s.o.s

Büdösen, köszösan lefeküdni elég nagy gáz szerintem, eleve tisztán jobban alszik az ember, meg éjjel van a regenerálódás..Büdös lesz az ágynemű is.. Hiába beszélek neki, hoyg ez igy nem jó. Na meg így hogy feküdjek le vele?

Ő reggel szeret zuhanyozni.

2017. ápr. 8. 22:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%

Elég nagy igénytelenség koszosan lefeküdni. Nekem se lenne kedvem ilyennel szexelni. Hiába fürdik valaki reggel, egész nap megizzad, a lába cipőben van, wc-re megy, tömegközlekedik...

Még egy ágyban sem aludnék vele.

2017. ápr. 8. 22:55
 12/29 anonim ***** válasza:
66%

#9-es (és aki felpontozta)

"A magyar pasik se a csúcsok csúca nagy átlagban,de sokkal kirívóbb a nem fürdés,mint a németeknél,vagy a franciáknál."

No, a franciákat hagyjuk! Kábé 20 éve olvastam egy statot, miszerint a franciák több dezodort használnak, ámde kevesebb vizet! (Kábé akkor ment el tőlük a kedvem.)

Ezen túl még annyit, hogy nyugaton biza nem divat (most hadd ne blöfföljem be, hogy "mindenütt") a napi szintű totális tisztálkodás. Ez inkább csak nálunk magyaroknál ilyen mánia.

2017. ápr. 8. 22:58
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Mióta csinálja ezt a párod?
2017. ápr. 8. 23:07
 14/29 anonim ***** válasza:
69%

szexmegvonás iszonyat nagy zsarolás tud lenni. szóval ah ebből sem tudtok kompromisszumra jutni, még vita sincs, akkor szakítani kell.

kommunikáció fontos lenne, de ha nem működik, akkor nagy a baj :(

2017. ápr. 8. 23:15
 15/29 anonim ***** válasza:
90%

Az előbb már én is megkérdeztem, hogy mióta csinálja ezt, de még nem jött válasz.

Azért kérdeztem egyébként, mert két esetet is tudok, ahol ilyesmi előfordult.

Az egyik helyen azért nem mosakodott a pasi, mert a nő elkezdte mondani a gyerek témát és a pasi meg nem akart, ezért így "védekezett"

A másik esetnél a pasinak szeretője volt, nem tudott két helyen teljesíteni, - na meg kedve sem volt az asszonyhoz - ezért inkább nem mosdott este, csak amikor munkába ment.

2017. ápr. 8. 23:16
 16/29 anonim ***** válasza:
19%
Sehol nem utal rá a kérdés hogy a férfi az aki nem zuhanyzik. Nő is lehet simán ennyire igénytelen. Sőt inkább az a valószínű.
2017. ápr. 8. 23:26
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

En kulfoldon elek, es itt SENKI sem furdik este, rajtam kivul. Mindenki reggel, munkaba menes elott zuhanyzik. Es roppant furan, kicsit lenezoen neznek azokra a kulfoldiekre, akik este furodnek, es reggel paplanszaguan jonnek be az irodaba dolgozni. Magyar szemmel az egesz orszag akkor igenytelen, nagy gaz - pedig Mo-nal sokkal fejlettebb, nyugati orszagrol van szo... Csak hat itt nem is szokas olyan kemenyen melozni, hogy este az ember izzadsagszagu legyen. ;)

Ha valaki szeret illatosan menni a munkaba, akkor valaszthat, hogy tonkrevagja a boret, es napi 2x zuhanyzik, vagy bevallalja azt, hogy a parja este cseszteti? Ha valaki minden nap furdik, es normalisan taplalkozik, akkor annyira nem lehet budos...

En szeretem a parom illatat koszosan, budosen is. De ha zavarna, akkor max nem aludnek, szexelnek vele addig, amig nem zuhanyzik le, aztan kesz.

De szerencsere nekem nincs ilyen gondom, mert o bujva szeret aludni, igy este zuhanyzik. :)

2017. ápr. 8. 23:46
 18/29 anonim ***** válasza:
70%

Na mi meg reggel -este fürdünk,bumm...

Nincs erre szabályzat.

A kinti kutyámnak meg reggelente letörlöm a pofájät nedves kendővel...

Nyáron fürdik is.-Pedig kutya.

Ha valakivel együtt vagy az a minimum,hogy szólsz ha büdös...

Férjem munkahelyén simán kiugatják' azt a munkatársat aki szagos!

2017. ápr. 9. 00:19
 19/29 anonim ***** válasza:
93%

Honnan vesszük,hogy a pasija a büdös,igénytelen?? A kulcsszavakban megjelölte,hogy: pasi...

Meg nem sok pasit ismerek,akit aggasztana a büdös ágynemű,mo.djuk talán,mert a nőjük hamarabb lecseréli,minthogy bebüdösödjön (nekik nem jutna eszükbe vagy nem olyan sűrűn,mint egy nőnek)

2017. ápr. 9. 06:32
 20/29 anonim ***** válasza:
51%

Ez nem szeret meg nem szeret kérdése!

Igényes ember nem fekszik le retkesen, büdösen.

Mondd meg neki, hogy Menjen az aluljáróba párt találni magának, de mellőled húzzon el a búsba!

Reggel-este zuhanyzom, így érzem jól magam.A bőröm nem tettem tönkre, sima és puha a bőröm, 32 éves koromban is.

Én biztos, hogy kivágnám magam mellől, de ha neked ez a jó, akkor sok boldogságot!

Ha te ezt elviseled, sokkal nem lehetsz igényesebb mint ő.

Zsák a foltját!

2017. ápr. 9. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!