Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferjemmel nagyon megromlott a szexualis kapcsolatunk. Mit tegyek hogy "visszacsabitsam"?
Itt valószínű egészségügyi problémák vannak, nem írtad le a korát, de gondolom idősebb már.
Kismillió oka lehet, sajnos legelőször itt látszik meg, ha baj van az egészséggel.
A férjem mikor elmúlt 40 éves teljesen beindúlt. Kérdeztem tőle hogy mi ez a változás, amire annyit mondott hogy 40 évesen megváltozott a szexuális igénye. Persze jó értelemben. Minden nap szexeltünk, voltak hetek hogy naponta 2-3x is. Pedig 20 évesen nem szexeltünk ennyit,és így. Ha hozzám ért már felállt a farka. Küldtem neki miniszoknyás képet, és ha rá nézett már felált neki.
DE!!! Ehhez az kellett hogy 33 kg lefogyjak, tornázzak és rendbe tegyen magam mert szülés után teljesen szétestem, nem adtam magamra. Előtte is nagyon szeretett, és szexeltünk is azért úgy hetente, 2 hetente. De másabb volt, Olyan anyukásnak éreztem magam mellette. Mindig az a 2 fajta póz, hol ő hol én voltam felül. De most igazi nőnek érzem magam mellette és nyomjuk is a különböző pózokat, elől, hátul, oldalt állva...szóval mindenhogy.
Lehet a férjed bele fásult ebbe az egészbe. Biztos hogy imád, és nem fogja elmondani ha nem kíván. De ahogy az előttem szólok mondják, dobd fel a kapcsolatot akár egy szexi üzenettel. Kaphatóak nagyon szexi babydollok amibe aludhatnál mellette pl. Én pl. Vettem cica ruhákat és küldtem olyan képeket neki amiben abban vagyok. Fel is vettem neki, ami nagyon tetszett neki, egyből beindult rám. Akkor fűzök, combfix, és stb....Ja és még valami....felhozódtak a szexuális segédeszközök hogy mi lenne ha kiprobálnánk. Mondanom sem kell hogy ragyogott a szeme, és egy csomó dolgot beszereztünk amivel imádunk játszani szex közben. És ez mind 18 együtt töltött év után, és 10 év házasság után.
Ez csak egy tanács volt, próbáld meg...hátha nálatok is beválik. Sok szerencsét és sok boldogságot kívánok Neked! ☺☺☺😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!