Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom a kérésem ellenére is alkoholizál?
Figyelt kérdés
Úgy indult, hogy minden péntek este ivott. Nem olyan részegre, hogy csak néghykézláb tudjon menni, de minimum spiccesre.
Nyomatékosan megkértem, hogy hagyja abba, de így is megy sörözgetni a haverjaival, szoktam érezni a szájszagán, hogy ivott, hiába tagadja.
Mit tegyek? Állítsam választás elé?
2017. ápr. 20. 22:38
11/21 anonim válasza:
Szerencsére eddig a pasijaim tudták,hol kell megállni,hogy ne szálljon a fejükbe.Én hagynám ezt a fazont,mert ő annak a típusnak tűnik,akinek a kevés is beüt és ez csak rosszabb lesz,ha öregszik.
12/21 Szergej55 válasza:
Helyetted én is a piát választanám.
13/21 anonim válasza:
Mondjad a pasidnak, meneküljön tőled minél előbb.
14/21 anonim válasza:
Heti egyszer elmegy sörözni a haverjaival. Szegény halálbüntetést érdemel. Ha nem bírod elviselni ezt az emberiség ellen szóló bűntényét, akkor hagyd el az ő érdekében.
15/21 anonim válasza:
Nyolcaska, gratulalok hogy kimuveltel magadnak egy tokeletes papucsferj alanyt! :)
16/21 a 24 kisfarkas válasza:
AKARAT KELL és le lehet szokni mindenről.
Én is túl vagyok hasonlon.
Mert változtam,hogy ne veszítsem el azt aki eszhez terített meg rámutatott hogy igenis lehetek valaki mellette. :)
Döntsön a parod hogy változtat kettőtökért vagy nem. Azért kettőtökért mert ha nem iszik egészségesebb lesz ő,és a kapcsolat is!
17/21 anonim válasza:
De min változtasson, könyörgöm?? Héten egyszer leül a barátaival, és legurul pár sör, és már alkesz?? Mi vaan???
18/21 A kérdező kommentje:
Ejnye srácok, bezzeg ha valaki heti 1x füvezik, azt lehordjátok drogos állatnak... ;)
2017. ápr. 21. 19:43
19/21 anonim válasza:
#18: Életemben nem szívtam, de azt sem hordom le. Ejnye, lányka, hagyd élni szegény srácot! :)
20/21 a 24 kisfarkas válasza:
Fiú vagyok 25 és én megvagyok az iszogatások nélkül :) erdekes masok hogy fel vannak lazadva hogy hagyd a pasit élni... A kapcsolatban a másik felnek is lehet elvarasa pl hogy ne igyon a partner. Oké :) szerintem jobb ez mintha azt mondom igyál es füvezz tegyél amit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!