Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a titka annak a nőnek, akit a pasik minden egyes hibájuk (megcsalás, hiszti, verekedés, stb) ellenére szeretnek?
Miért nem ezeket a nőket kérdezed, vagy az őket elviselő pasikat?
Egyébként többnyire az a titka, hogy az adott férfi fülig belezúg, és elég sokat elnéz neki csupán azért, hogy ne szakítson vele.
Aztán tanul a saját hül.yeségéből, és legközelebb már nem fogja hagyni, hogy más nő a lábát törölje bele.
Jó esetben az emberek hajlamosak a tanulásra, és orbitális hibát egyszer követnek csak el, aztán tanulnak belőle.
És sajnos azt kell hogy mondjam, hogy erre egyes nőtársaim egyáltalán nem képesek, és nem csak egy, hanem gyakorlatilag az összes pasijuknak hagyják, hogy pocsékul bánjanak velük. Nem tanulnak semmiből.
Pasikat kérdeztem, azt mondták, hogy nem tudják, egyszerűen szeretik a nőt...ezért nem értem.
Szerintem senkinek nem szabad eltűrnie, hogy a másik megalázza, én már a legkisebb beszólásnál is reagálok, hagytam már el pasit mert bunkózott.
Az ember tudattalanul "ismerős" mintát választ, akkor is, ha nem érzi jól magát benne, az ismeretlennel pedig nem tud mit kezdeni.
Ha egy férfi (vagy nő) abban szocializálódott, hogy mindenért őt hibáztatják, érzelmileg zsarolják, stb., akkor ilyen társat választ automatikusan. Ezt a tudattalan irányítja, ne keress rá racionális magyarázatot. Az ilyen sémákat csak hosszas és alapos önismereti munkával lehet felülírni.
Persze mindenkinél van határ...csak nem mindenkinél ugyanott. Egyszer úgyis elszakad a cérna.
Örökkévalóságig senki nem viseli el ezt a viselkedést maximum amig el nem múlik a rózsaszín köd.
# 5: nem Csernustól tanultam pszichológiát...
Ugyanakkor az a tapasztalatom (sokaknál), hogy az önismereti munka tényleg feltárja a párkapcsolati választásaik tudattalan hátterét, és megváltoztatja a preferenciákat.
Írod: olyasvalakit kerestél, aki tisztel és megbecsül. Mégsem sikerült... Ilyenkor érdemes feltenni a kérdést, hogy vajon miért nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!