Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit kapnak ezert?

Fehér Beka kérdése:

Mit kapnak ezert?

Figyelt kérdés
Nem akarom az egesz tortenetet leirni (foleg hogy nem sokra emlekszek). Az unokatesom osszejott egy fiuval . A fiu megcsalta az exevel es mivel nem elso eset hogy az unokatesomat megcsaljak komoly konfliktusok kezdodtek el. Valamelyik nap a csaj akivel megcsalta a fiu beszelni akart az unokatesommal de a noverem nem akart. Vegul EN ES AZ UNOKATESOM HAZAINDULTUNK. De ok kovettek,de csak a vot osztalytarsam es az ex. Az unokanoveremnek megfogta a volt o.t.-am a kezet en meg mondtam hogy hagyja aztan mondtam hogy hagyjanak minket vegul valahogy nagy verekedesbe estunk es mar csak arra emlekszek hogy ok elfutottak en felkeltem a foldrol es a siro unokanoveremet felsegitettem. Aztan....mondta hogy verzek...furcsa mivel semmit nem ereztem, aztan hivtak a mentoket es a rendoroket a noverem sokkot kapott nekem agyrazkodasom lett es felszakadt a fejemen a bor ( a volt o.t.-am beleverte a fejem a betonba amit nem ereztem de eszmelet vesztesem sem volt.) m1 csak azt szeretnem tudni hogy megy a feljelentes de mit kapnak? mit fognak tenni a rendorok? es mivan ha az utcan ujraosszetalalkozok veluk? mellesleg 14,15,16 eves lanyokrol van szo.

2014. júl. 3. 19:04
 1/4 A kérdező kommentje:
bocs a helyesirasert meg a szoveg erdekes ertelmezeseert de ossze vagyok egy kicsit zavarodva
2014. júl. 3. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Tekintve hogy fiatalokról van szó, akik még csak 18 évesek sincsenek, nem tulajdonítanak neki nagy horderejű dolgot. Letudják azzal hogy gyerekcsíny, ráadásul a rendőrség látlelet után kezdi a nyomozást, ami sokszor 8 napon túl gyógyuló.
2014. júl. 3. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:
De ezért kaphatnak komoly büntetést is hiszen ez testi sértésnek minősül vagy ha maradandó sérülést szenvedsz az csak fokozza.
2014. júl. 3. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt de meg mindig nem tudom hogy most penzbuntetest kapnak vagy mit csinalnak a szuleivel.?
2014. júl. 3. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!