Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis vannak érzelmei felém a laza kapcsolat ellenére?
Hosszabb facebook-os chat után megbeszéltük egy pasival, hogy randizgatunk, jól érezzük magunkat, de nagyjából ennyi, hosszú távra nem tervezünk. Én tartom is magam ehhez, semmi érzelmet nem viszek bele. Viszont ő már egy hét után elég kétértelmű utalásokat tett, amit eddig nem mertem megkérdezni, miért csinálja. Egyszer azt mondja, reméli, hogy nincs senki más az életemben, az övé vagyok. Megutálna, ha mástól lenne gyerekem... Olyan ajándékot ad, ami elég személyes, régóta féltve őrzi. Minden nap képet/selfie-t kér rólam. Ugyanakkor elmondja, hogy soha nem fog elfelejteni, mindig a lány barátnője leszek.
Ki mit gondol erről? Én még nem voltam ilyen helyzetben.
Köszönöm.
Hogy régen beléd szeretett és bármit hazudik neked az érzelmeiről csak melletted lehessen.
Mondjuk nem is értem mit jelent a randizni komolyabb cél nélkül, de biztos csak túl öreg vagyok az újbeszélhez, és ez is olyan, mint a barátság extrákkal és a többi trendi kapcsolati forma
Hány éves vagy? Mert ez azért nem kérdés...
Gondolom közölted vele, hogy te csak lazát akarsz, ha azt mondja ő meg komolyat, akkor kiadod az útját. Így viszont legalább melletted lehet hátha alapon.
25 vagyok.
Inkább ő hangoztatta, hogy laza.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!