Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a párom a kérésem ellenére is
alkoholizál?
Figyelt kérdés
Úgy indult, hogy minden péntek este ivott. Nem olyan részegre, hogy csak néghykézláb tudjon menni, de minimum spiccesre.
Nyomatékosan megkértem, hogy hagyja abba, de így is megy sörözgetni a haverjaival, szoktam érezni a szájszagán, hogy ivott, hiába tagadja.
Szerintem felesleges. Az alkoholról nem lehet leszokni, max egy ideig szüneteltetni, de előbb-utóbb visszatér. Ha van egy kis eszed, most izibe lelépsz.
2017. ápr. 20. 22:41
2/21 anonim válasza:
Tehát nem itta magát régen részegre, most meg annál is kevesebbet iszik csak mer sörözni a haverjaival? Ha alkoholista lenne megérteném, hogy absztinensnek kell lennie, de azért mert neked nem tetszik, hogy mer sört inni nem kell leszoknia. Elvileg egy pár vagytok, miért akarod irányítani az életét.
2017. ápr. 20. 22:52
3/21 anonim válasza:
Nem alkoholista! A haverjaival legalább összejár és emberek módjára ápolja a barátságokat. Ez téged miért zavar? Azért mert sőrt iszik
. Szerintem inkább azért mert eljár a haverokkal s nem egy Facebook malyom.
2017. ápr. 20. 23:01
4/21 anonim válasza:
Mit tegyél? Fogadd el, hogy hetente egy kib..aszott alkalommal merészeli spiccesre inni magát a havejaival! Bocs, de mi a f..sz bajod van ezzel? Neked nincsenek barátnőid, akikkel megtehetnéd ugyanezt, vagy mi van?
27/N
2017. ápr. 20. 23:08
5/21 anonim válasza:
Keress neki egy normális csajt, aki nem próbálja meg ilyen szinten irányítani az életét és bezárni egy dobozba. Hidd el, megköszöni!
2017. ápr. 20. 23:10
6/21 anonim válasza:
Aki ilyen rendszeresen iszik, az alkoholista. És sose fog megváltozni, csak egyre rosszabb lesz.
2017. ápr. 20. 23:13
7/21 anonim válasza:
Heti egy nap spicces,ha nem kötekszik akkor sztm nem gáz.
Megvaltozni nem fog,ha nem tudod elfogani nincs jövőtök.
n25
2017. ápr. 20. 23:28
8/21 anonim válasza:
Ilyenkor jövök rá, hogy mennyi nyomorult nő van a világon, akinek ezt el kell viselnie, és azt hiszik, ez teljesen normális, pedig nem az. És hálát adok, amiért nekem nem kell - amiért az én pasim nem haverokkal tölti az idejét, hanem velem - anélkül, hogy én ezt kérném tőle. És nem piál, hanem inkább engem csókol. Szerintem ez a normális, de akinek elég a lócitrom is a teába, annak elég. :)
2017. ápr. 20. 23:43
9/21 anonim válasza:
A barátaival töltött időt nem veheted el tőle! Hagyd békén, ha nem tudod őt elfogadni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!