Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majd anya megcsinálja?
Mondanám neki, hogy oké életem, olvasok mesét neki meg játszom vele, te addig megtennéd, hogy elmosogatsz? Köszi! És ezzel el is lenne intézve. Illetve elbeszélgetnék vele, hogy a gyereke életében legyen már szíves részt venni, ne csak megcsinálni tudja, hanem foglalkozni is vele. Plusz megosztanám vele a munkamegosztás fogalmát, mert ezek szerint számára ez ismeretlen.
Kommunikáció. Csodás fegyver, mindig működik, csak használni kell.
Ha apa megcsinálja anyát és anya ettől boldog akkor az a gyereknek is jó. Javaslom ma apa csinálja meg anyát. NAGGYON FONTOSS!
30/f
1. nem vállalok ilyen emberrel gyereket
2. egyetlen szó nélkül a kezébe nyomtam volna a szivacsot, felmosót, és én elmegyek a gyerekkel mesét olvasni
3. nayon komolyan elbeszélgetek vele a hasonló esetekről és következményekről
4. de ha olyan szar kedvemben talál összecuccolok a barátnőmhöz, ő meg - mint a gyerek szülője - oldja meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!