Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha velem ilyen volt, szerintetek minden csajjal is megcsinálja ezt?
Mindenki folyamatosan változik.
Ezt nem direkt csinálta. Ne írd úgy mintha így lenne. XDXD
Ha egy erős, párkapcsolatra alkalmas emberrel jön össze egy ilyen személy, nem tudja vele megcsinálni.
Te sem és ő sem áltatok még készen egy párkapcsolatra.
Töröltetni akarta a facebook ismerőseim közül az összes hímneműt, kivéve a családtagok, ezen a témán több hónapig rugózott.
Az exeimet állandóan felhozta, ha veszekedés volt, hogy tudtam annyi pasival lenni ő előtte. (3 emberről beszélünk)
Telefonomban mindig keresett valamit, számítógépemről letörölte a régi kedves képeimet anélkül, hogy megengedtem volna.
Állandóan beszámoltatott, mikor és hová megyek, ha szóltam neki emiatt, veszekedés volt, órákig duzzogott.
Kb. ennyi.:)
No,ha legközelebb ilyet tapasztalsz valakinél,most már tudni fogod,hogy nem órákig vitatkozni,duzzogni kell hanem szakítani és probléma megoldva.
Ezek nem normális elvárások mint ahogy nem normális dolog vitatkozni sem rajtuk és ragaszkodni egy ilyen kapcsolathoz.
Mással nem tudja ezt megcsinálni, mert más az első ilyen húzásnál kivágja mint macskát.
Valóban két emberen múlik, milyen lesz egy kapcsolat. Te se minden pasid mellett mentél rá a kapcsolatra, csak vele. Nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!