Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a munkájához...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a munkájához szükséges hivatalosabb fellépést átvetíti a mi viszonyunkra is?

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatról van szó. Személyesen általában nincs efféle probléma, mivel akkor rendkívül kedves, szeretgetős, és közvetlenebb. Azonban ha telefonon beszélünk csak, mondjuk egy fárasztóbb nap után, mindig ridegebb és hivatalosabb hangnemben beszél velem. Már említettem neki is, melyre azt a választ kaptam, hogy ne vegyem magamra, csupán fáradtságról van szó.

Nem tudom valahogy figyelmen kívül hagyni, mivel minden egyes nap hiányzik, és estére vágyom egy kellemes kis beszélgetésre, intimitásra, és enyhén csalódott vagyok amikor nem sikerül kirángatnom sehogy sem ebből a ridegebb hangvételből. Egyszerűen nem tudom hova tenni magamban.

Lehet úgy tűnik, hogy bolhából csinálok elefántot, de ha egyszer zavar, nem tudom megerőszakolni magam hogy cseppet se érdekeljen.

Adnátok tanácsot, hogy hogy tudnék ezen túllendülni?

Sajnos a több személyes találkozás nem igazán megoldható, maximum heti 2 jött eddig össze, mivel mindketten elég elfoglaltak vagyunk.

2017. ápr. 20. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
HA fáradt, akkor hagyd békében.
2017. ápr. 20. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:

Ne is beszéljünk napokig? Nap közben a munka miatt nem igazán elérhető. Este meg fáradt.

Igazából kölcsönösen keressük egymást, mégis furcsán nézne ki ha közölném hogy fáradtan ne hívjon.

2017. ápr. 20. 22:19
 3/3 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is ez volt a problémám, én el is mondtam neki, hogy ez zavar. Azt a választ kaptam, hogy sajnálja, fáradtan nem mindig van kedve "enyelegni"... Azóta nem járunk. Én úgy gondolom, hogy a szeretet kimutatása nem lehet fáradtságtól függő. Mert hogy szexelni nincs kedve fáradtan, az oké. De hogy a velem való kommunikáció totál rideg legyen, mert "nincs kedve erőt venni magán", és "enyelegni", az egyértelműen azt mutatja, hogy hiányoznak az alapvető őszinte érzelmek.
2017. ápr. 20. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!