Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta divat tangát viselni. És miért viselitek? (csak azt ne írjatok hogy azért mert kényelmes:D) 16/L
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 09:41
21/23 anonim válasza:
Na akkor csatlakozom én is és vitatkozhatunk. Én kb. ha 100-szor nem próbálkoztam a tangával akkor egyszer sem. Állandóan mindig volt valami nyavajám tőle, és a párommal mindig csak filóztunk, hogy honnam van a fertőzés, néha össze is kaptunk e miatt. Hiába szeretném hordani, pont azért mert szexi, de egyszerüen nem megy, ha már egy egész nap van rajtam, másnapra előjön a nyavaja és kinlódhatok vele egy hétig mire elmúlik. Ha utánna megint felveszem egy két napra, megint kinlódok. Sajnálom amúgy, mert nagyon szueretném hordani, de ha nem megy akkor nem eröltetem, mert csak magamat szenvedtetem vele. Úgyhogy e miatt én is inkább a csini, szexi francia bugyiknál maradok persze süni nélkül. Az is lehet elég csini szerintem. Nem?!
22/23 anonim válasza:
Én a francia bugyi mellett vagyok. Az is lehet szexi, talán még szexisebb is, mint a tanga. Mondjuk egy csípőfazonú csipke... A tangával próbálkoztam, de nem tudtam megszokni, nagyon kényelmetlen nekem.
23/23 anonim válasza:
Ezen nem érdemes vitatkozni. Mindenkinek más a szervezete. Van akinek nem okoz fertőzést a tanga van akinek igen. Én is évek óta tangázom és semmi bajom nem lett. Nekem kényelmes. És szerintem ezért nem kell leszólni másokat. Mindenki azt visel ami jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!