Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta divat tangát viselni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta divat tangát viselni. És miért viselitek? (csak azt ne írjatok hogy azért mert kényelmes:D) 16/L

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 09:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Juci vagyis Laci vagyok Vácról a sittről. Én azért viselem, mert így jobban tetszem a fiúmnak.
2010. máj. 14. 09:44
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne azt írjam, hogy kényelmes, ha egyszer én tényleg így gondolom? Először persze baromi idegesítő volt, hogy bevág vmi a fenekembe, de most már annyira megszoktam, hogy engem a "sima bugyi idegesít. Először pedig azért hordtam, mert feszülős gatya alatt nem tetszik a "bugyinyom":D
2010. máj. 14. 09:46
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szexinek érzem magam tőle. Még akkor is, ha senki sem látja, hogy tanga van rajtam. 24/L
2010. máj. 14. 09:50
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is azért vettem fel elöszőr tangát, mert zavart h látszik a bugyim a nadrágon keresztül. Mostmár viszont úgy megszoktam h a rendes bugyi a kényelmetlen. Végül is az is becsúszik, csak a tangát nem kell kiszedni, mert az úgy kell h legyen. :-)
2010. máj. 14. 09:52
 5/23 anonim ***** válasza:
68%

Én már észre sem veszem, hogy tanga van rajtam. Aludni viszont nem tangában alszom ( párom is jobban szereti a szép normális bugyikat, francia bugyikat).

Nadrágnál én is utálom ha látszik a bugyi vonala.

2010. máj. 14. 09:52
 6/23 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem, miért ne lehetne kényelmes. Nekem az. A rendes bugyi már kényelmetlen, bár tudom, hogy az egészségesebb.

Nem is emlékszem már, miért húztam először tangát. Talán mert divat volt. Most meg annyira hozzászoktam, hogy csak ezt tudom elviselni.

Néha franciabugyit is hordok.

2010. máj. 14. 09:55
 7/23 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szerettem de mostanában átálltam a franciabugyira.

Mondjuk ha a nadrág "megköveteli" felhúzom a tangát.

Amig hordtam nekem is kényelmes volt.

De miért kérded?

2010. máj. 14. 09:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Én tinikoromban viseltem. miért? mert megszóltak a barátnőim, hogy lehetek ilyen béna, hogy teli bugyit hordok? szóval megfelelésből. aztán később leálltam, mert rájöttem, hogy kényelmetlen és egészségtelen. ma már csak akkor veszek tangát, ha nyáron olyan világos nadrágot vagy szoknyát veszek, ami feszül a fenekén. egyéb esetben csak pamutból készült csípőbugyit hordok (ami nem egyenlő a nagymamabugyival).
2010. máj. 14. 09:58
 9/23 anonim ***** válasza:
48%

én nem viselem, egyenesen nem bírom! Már javasolták, hogy vegyek egy számmal nagyobbat, akkor kevésbé vág, de engem akkor is vág! Szóval én bugyi párti vagyok, főleg télen!

30/L

2010. máj. 14. 09:58
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Olyan kellemesen szétválasztja a herezacsit :)
2010. máj. 14. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!