Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az "újfajta" gumicsizmákban...

Az "újfajta" gumicsizmákban tényleg nem izzad a láb? Nekem nem tűnik sem kényelmes, sem higiénikus viseletnek, most mégis hatalmas divat.

Figyelt kérdés

Nektek mi a véleményetek erről az új divatról?

Esetleg, akinek van gumicsizmája, írna a tapasztalatairól? Nekem már a nyári gumipapucsos mánia is fura volt... Szerintem a gumicsizma tökéletes kertbe, ház körüli munkára, de iskolába, munkába nem.

Köszi, ha írtok!

2010. szept. 12. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Állandó viseletnek szerintem sem higénikus, mivel akár gumi, akár pvc az anyaga nem engedi szellőzni a bőrt és hamarab megtelepszenek a lábon a gombák, kórokozók. De ettől függetlenül én is be szeretnék ruházni egybe, mert nagy esőzések táján el szokta önteni az egész utcát a víz, rosszabb esetben a szennyvíz is felbugyog a csatornából és sima cipőben egyszerűen lehetlen száraz lábbal kimenni a házból.
2010. szept. 12. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem hordok ilyesmit, de ettől függetlenül tetszenek a mindenféle színű, bohókás gumicsizmák. Nem gondolom, hogy kényelmetlen viselet, hiszen sehol sem szorít, vagy nyom. Viszont abban igazad lehet, hogy beleizzad, belepállik az ember lába. Szóval max. úgy tudom elképzelni, hogy bemész a munkahelyedre, és egyből átveszed egy másik cipőre, papucsra.
2010. szept. 12. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:

[link]

hát nekem nem tetszik

2010. szept. 12. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Borzalmasan néz ki, de már én is elgondolkodtam rajta, h ha találok egy "csinosabb"darabot, akkor veszek...ez az utóbbi hét katasztrófa volt...az összes edzőcipőm elázott...
2010. szept. 12. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Izzadni izzad, de még mindig jobb, mintha felfáznál, mert hótvizes cipőben mászkálsz.
2010. szept. 12. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!