Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mióta divat tangát viselni. És miért viselitek? (csak azt ne írjatok hogy azért mert kényelmes:D) 16/L
Sajna nagyon sokan nincsennek tisztában azzal, hogy a tanga mennyire EGÉSZSÉGTELEN! Voltak fertőzéseim, folyásaim aminek sokszor nem tudtam az okát hisz igényes vagyok és nem fekszem le fűvel fával. A nőgyógyászom elmagyarázta hogy a tangát felejtsem el mert hozzáér a végbélnyiláshoz és ráviszi a hüvelynyilásra a fertőzést, mivel a 2 elég közel van egymáshoz. Meddőséget is okozhat, tehát később igen komoly következményei lehetnek.
Néha-néha ha felveszed talán nincs olyan gond, de nem állandó viseletre való!
Nyugodtan lelehet pontozni, de ha megkérdeztek egy szakembert ugyanezt fogja mondani!
20/L
én 14éves korom óta hordom a tangát, elösször azért kezdtem mert a barátnöim is hordták és én is tudni akartam hogy milyen. igaz, 2-3napig zavart, de aztán megszokta a popsim. nyáron hordom vagyis akkor amikor meleg van, mert nem melegit a tanga, szellöztet :) ;) nem szeretem amikor rám van tapadva a bugyi. a tangában sokkal szabadabbnak érzem magam.
20/L
Mig a bugyi a fenekedhez "tapad" addig a tanga a segglyukadhoz!
Döntsd el melyik az egészszégesebb!
A teliseggű bugyi kb. annyira szexi mint a szőrös punci.
Mondjuk egy teliseggű bugyi alatt nagy esélyel meg is találjuk a sünit.
30F
Én is tanga párti vagyok.de szeretem a francia bugyit is.a párom is jobban szereti a tangát.amigy vagy 7éve ezt hordom
és semmi bajom.
(Zsoka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!