Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mióta divat tangát viselni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta divat tangát viselni. És miért viselitek? (csak azt ne írjatok hogy azért mert kényelmes:D) 16/L

Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 09:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

Sajna nagyon sokan nincsennek tisztában azzal, hogy a tanga mennyire EGÉSZSÉGTELEN! Voltak fertőzéseim, folyásaim aminek sokszor nem tudtam az okát hisz igényes vagyok és nem fekszem le fűvel fával. A nőgyógyászom elmagyarázta hogy a tangát felejtsem el mert hozzáér a végbélnyiláshoz és ráviszi a hüvelynyilásra a fertőzést, mivel a 2 elég közel van egymáshoz. Meddőséget is okozhat, tehát később igen komoly következményei lehetnek.

Néha-néha ha felveszed talán nincs olyan gond, de nem állandó viseletre való!

Nyugodtan lelehet pontozni, de ha megkérdeztek egy szakembert ugyanezt fogja mondani!

20/L

2010. máj. 14. 10:29
 12/23 anonim ***** válasza:
51%

én 14éves korom óta hordom a tangát, elösször azért kezdtem mert a barátnöim is hordták és én is tudni akartam hogy milyen. igaz, 2-3napig zavart, de aztán megszokta a popsim. nyáron hordom vagyis akkor amikor meleg van, mert nem melegit a tanga, szellöztet :) ;) nem szeretem amikor rám van tapadva a bugyi. a tangában sokkal szabadabbnak érzem magam.

20/L

2010. máj. 14. 10:30
 13/23 anonim ***** válasza:
51%

Mig a bugyi a fenekedhez "tapad" addig a tanga a segglyukadhoz!

Döntsd el melyik az egészszégesebb!

2010. máj. 14. 10:40
 14/23 anonim ***** válasza:
66%
A 63%-osnak üzenem, hogy én is egészségügyi okokból mondtam le a tangáról és milyen jól tettem! a csípőbugyi is lehet szép sőt szerintem még előnyösebben is állhat, mert kiadja a feneket.
2010. máj. 14. 10:49
 15/23 anonim ***** válasza:
44%
Ez hülyeség. Én 20 vok,egszer sem volt még egészségügyi problémám. Intimlemosóról nem hallottatok?Meg talán segget is kéne mosni. Na mindegy. Szerintem kényelmes a tanga, már 8 éve azt hordom, néha francia bugyit is,de rájövök,hogy a tanga 1000% kényelmesebb. Meg a barátom szerint szép fenekem van,és utálja, ha letakarom bugyival(mármint a franciával).
2010. máj. 14. 11:32
 16/23 anonim ***** válasza:
29%

A teliseggű bugyi kb. annyira szexi mint a szőrös punci.

Mondjuk egy teliseggű bugyi alatt nagy esélyel meg is találjuk a sünit.

30F

2010. máj. 14. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:
39%
Nekem igenis állandó fertőzéseket okozott a tanga és egészen biztosak lehetnek benne a delikvensek, hogy tiszta a seggem, nap 2x zuhanyzom és nagy wc után is megmosom, szóval erről ennyit. a tangába akármit is csinálsz, befülled a p.inád, mert teljesen leszorítja és elzárja a levegőtől a végbél és a hüvely közötti részt, de ha ez nektek gusztusos, egészségetekre. telibugyin meg nem nagymamabugyit kell érteni, hanem csípőfazonú franciát. komolyan röhögnöm kell egyeseken, mennyire ostobák...:D
2010. máj. 14. 12:08
 18/23 anonim ***** válasza:
47%
Csak annyira mint te. Neked így működik, másnak meg máshogy. Én is utálom a telit, a tanga sokkal kényelmesebb, meg szexibb is. Dupla haszon.
2010. máj. 14. 12:24
 19/23 anonim ***** válasza:

Én is tanga párti vagyok.de szeretem a francia bugyit is.a párom is jobban szereti a tangát.amigy vagy 7éve ezt hordom

és semmi bajom.

(Zsoka)

2010. máj. 14. 12:45
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
11:47-es! Biztosíthatlak, hogy az én teli bugyim alatt nincs sündisznó! Nem gondolom, hogy összefügg, de TE MÁR CSAK TUDOD...
2010. máj. 14. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!