Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerek miatti mindennapos veszekedés, ebből szakítás lesz?

Figyelt kérdés

Párommal 8 hónapja vagyunk együtt. Ő már nagyon szeretne gyereket, én meg győzködöm, hogy várjunk még 1-2 évet. 28 évesek vagyunk, szerintem nem vagyunk elkésve, és én még korainak érzem.

Már mindennapos vitáink vannak, lassan már rögeszmévé válik nála. Azt mondta, ha most nyáron nem állunk neki a témának komolyan, akkor különválnak az útjaink.

Nagyon csalódott vagyok, hogy kész tények elé állít, és azon gondolkodom, hogyan tovább.

2017. ápr. 20. 08:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Próbáljatok kompromisszumot kötni, olyan időpontot találni ami mindkettőtöknek megfelel! Ha ő legszívesebben csak nyárig várna, viszont te 1-2 évben gondolkodsz, akkor próbáljátok közelíteni egymáshoz a kettőt! Pl. ebben az évben nem, de jövőre januártól belevágtok. Nem biztos h elsőre összejön a baba, plusz a 9 hónap is elég hosszú, így kb. 30 évesek lesztek az első gyerek születésekor, ami pont jó szerintem. Mondd meg, hogy ezt az évet még szeretnéd csak egymásra figyelve, kettesben tölteni! Addig akár egy kivizsgálást is megcsináltathattok, vitaminokat szedhetsz stb. hogy komolyan, felkészülten vágjatok bele ebbe a nagy közös kalandba! ;)
2017. ápr. 20. 11:56
 12/14 1112 ***** válasza:
50%
Hagyd el őt, téged nem is akar, csak arra akar esetleg használni, hogy gyereket csinálj neki. Téged nem értékel. Nem egyeznek az elképzeléseitek, vágyaitok, nem egyenlő félként kezel, ha rád akarja erőltetni a saját akaratát. Egy kapcsolat kettőtökkel szól 50-50%-ban; ilyen emberrel én soha nem is akarnék gyereket.
2017. ápr. 20. 12:01
 13/14 Girgoy ***** válasza:
72%

Kedves Kérdező! Ha nem gond, hyg visszakérdezek, itt 2 dolgot nagyon nem értek:

1. Ő miért gondolja 8 hónap együttlét után, hogy nem korai a gyerek?

2. Te miért gondolod 28 évesen, hogy nem késő még a gyerek?

2017. ápr. 20. 12:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Minden nap ugyanarról vitázni, ugyanúgy.... közeledik a szakítás, azt gondolom. Mert amúgy semmi értelme. Ha korainak érzed, akkor semmiképpen se vállalj gyereket, - bár az ő számára az éppoly "kész tény."

Amilyen igazságtalan a világ, ő még 20 év múlva se lesz lekésve semmiről, és ha nagyon csak gyereket akar, akkor egy év múlva már lehet is neki.

2017. ápr. 20. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!