Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek miatti mindennapos veszekedés, ebből szakítás lesz?
Párommal 8 hónapja vagyunk együtt. Ő már nagyon szeretne gyereket, én meg győzködöm, hogy várjunk még 1-2 évet. 28 évesek vagyunk, szerintem nem vagyunk elkésve, és én még korainak érzem.
Már mindennapos vitáink vannak, lassan már rögeszmévé válik nála. Azt mondta, ha most nyáron nem állunk neki a témának komolyan, akkor különválnak az útjaink.
Nagyon csalódott vagyok, hogy kész tények elé állít, és azon gondolkodom, hogyan tovább.
Hát ha engem "kész tények elé állított volna" = ultimátumot kapok, akkor azzal a lendülettel el is hagyom.
1. nyolc hónap SEMMI, a kapcsolatotok sehol nem tart, hogy abba gyereket lehessen vállalni (1-2 év együttélés után már okés)
2. nehogy már egy nemlétező gyerek fontosabb legyen a kapcsolatunknál
Mondd meg neki,h ker ev milva. Addig meg vallaljon bebisitter melokat!!! Azzal kitolti az urt talan. Kiprobalja magat.
N
Ebből szakítás lesz, szerintem is.
Nem hajlandó kompromisszumot kötni, csak a saját önző érdekeit nézi. Viszont ez a 8 hónap valóban kevés. Az viszont sok, hogy naponta veszekedtek. Gyereket vállalni csak stabil, kiegyensúlyozott kapcsolatban érdemes.
Ebben a kérdésben az se mindegy, hogy te vagy a nő. Te esel teherbe, te hordod ki, te szülsz, te szoptatsz. És ha a kapcsolat tönkremegy, te leszel egyedülálló anya, amíg ő az se biztos, hogy felétek néz.
Minden kockázat a tiéd.
Szerintem nem kell ezt a kapcsolatot erőltetni. Ha ő képes szakítani veled, ha nem vágsz bele, akkor nem vagy neki elég fontos ahhoz, hogy gyereket vállalj vele.
de miért akarja ennyire?
meg akar fogni?
Állítsd te is kész tények elé, mint ő téged! Ha neki "joga van ehhez" akkor neked is. Mondd azt neki, hogy "1-2 évet még várunk, ha ebben nem vagy partner, akkor elválnak útjaink!".
Egyébként.. szerintem nem is szeret téged, hanem csak a méhed kell neki, hogy végre gyereke legyen... abba belegondoltál, hogy ha veled már 8 hónap után gyereket akar, és ennyire erőszakosan, akkor a kövi nővel is ugyanezt fogja eljátsszani? Ki tudja, te hanyadik nő vagy, akit nem tudott rávenni a gyerekvállalásra ilyen rövid idő után...
Nekem nagyon önzőnek hat a párod.
Semmiképp sem nej bele egy szülsébe, amig te nem érzed magad késznek rá.
8 hónapos kapcsolatnál meg hova siet a gyerekkel?!
Én is ultimátummal válaszolnék az ultimátumra. Vagy elfogadja a te nézőpontod és először inkább dolgozzon azon, hogy a kapcsolat erősödjön és legyen meg az anyagi háttér a gyerekhez, vagy keressen más szülni akaró egyedet.
Semmi joga téged erre kényszeriteni!!!
Menekülj tőle....
Mi az hogy kész tények elé állít???
Egy kapcsolatban ez nem így működik!
Főleg nem ilyen nagy döntésben.
F34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!