Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SURGOS! Szerintetek mar nem erdeklem ot?
A barátod egy bunkó. Magától kellett volna felajánlani ,hogy ha kimerült vagy, ne menj el, maradj otthon pihenni.
És még rondán is beszélt veled.. Ezek után én is elküldeném valamerre.
Jól látod szerintem, ez tipikus változás a férfiak részéről, ha már nem szeretnek valamit. Persze nem 100%, hogy erről van szó, ezt te érzed.
Ez nagyon csúnya volt tőle.
Ettől függetlenül érdekled, csak így akar téged büntetni. Tudom, mert volt ilyenben részem. Mondjuk az én esetemben olyan volt, hogy meg akartam beszélni szépen a problémámat vele(több embert kikérdeztem, és ők is hasonlóak tettek volna, szóval nem légből kapott hiszti volt), mire ő nagyon megsértődött, és napokig nem hallottam felőle. :) Amikor újra beszéltünk, természetesen engem próbált meg gonosznak beállítani, és nekem kellett bocsánatot kérni olyan dolgokért, amelyeket éppen ő csinált.
Soha többé ilyen kapcsolatot!
(Tudom, hogy 5 évet nehéz lenne eldobni, de biztos egy ilyen gyerekes emberrel akarod leélni az életedet?)
21/L
nem akarok pesszimista lenni, de a kamasz szerelmek ritkán tartanak a sírig... amilyen felnőtté kezd alakulni, az legalább is nem biztató.
Egy sértődékeny, öntelt bunkó, mondjuk, hogy finomak maradjunk.
Fiatal is vagy még, zéró párkapcsolati tapasztalatod Nincs, gyanítom az önbecsülésed sem a legegészségesebb szinten van...
Gyakorlatilag bmit megtehet veled és ebből az agresszív kommunikációból én azt veszem észre, hogy ezt ő tudja is.
Átgondolnám nem csak az eljegyzést, de az egész kapcsolatot.
Elég fiatal vagy még ahhoz, hogy új életet tudj kezdeni, de nélküle. Én ezt tenném, ilyen kommunikációt senkitől nem tűrök el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!