Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Mit tegyek ha alig érdeklem a férjem szexuálisan?
Másfél éve vagyok házas, előtte nem volt szexuális kapcsolatom a férjemmel, de úgy éreztem neki is ugyanolyan nehéz megállni mint nekem. A legelejétől fogva csak hetente, két hetente közeledik hozzám, és akkor is nagyon rövid ideig tart. Mások szerint rendkívül vonzó vagyok, de én már kétségbe vagyok esve. Nagyon sokszor próbáltam beszélni erről vele, de utoljára már veszekedésbe fulladt.
Úgy érzem teljesen át vagyok verve, ha tudtam volna hogy ilyen nem megyek hozzá, de sem válni sem megcsalni nem akarom. Viszont így élni....?????
Azt mondják evés közben jön meg az étvágy.
Kezdeményezz nála!
Lehet ha belendül simán lekap a lábadról, csak kell neki egy kis kezdőlökés.
14:59esnek
Ez borzalmas...
Sejtem hogy nálunk is van valami gáz, de remélem nem ilyen jellegű, mert ha közeledem hozzá simán elutasít ha neki nincs kedve. Már annyi ilyenen vagyok túl, hogy már nem is vagyok hajlandó többet megalázni magam.
Ő sem hajlandó segítséget kérni.... nem tudom mi lesz így...
Elválni nem akarsz, így élni nem akarsz, kezdeményezni nem akarsz: kb. nincs semmilyen más lehetőség.
Milyen segítséget szeretnél?
Gondold át újra a lehetőségeket. Mert vagy elfogadod ezt a helyzetet, vagy elválsz. Más nincs.
5 - ös, ezek után tudod kinek kellene... Egye meg amit főzött. Ő okozta magának és még Te hozzad helyre, vesztegesd az idődet? Rövid az élet.
Kérdező, nincs valami egészségügyi problémája, nem csal? Elhiszem hogy frusztrál a helyzet, de persze így nem maradhat. Válni, megcsalni nem akarod... Oké, de ha nem lesz hajlandó partner lenni a megoldásban, akkor csak - csak el kellene gondolkodni a váláson. Ez most csak rajta múlik, nem tudsz mit tenni. Szembesítsd a helyzet súlyosságával és majd meglátod, hogyan reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!