Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egytől ötig (1-5) skálán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egytől ötig (1-5) skálán osztályoznád, hogy mennyire fontos, hogy a fiúdnak mennyi barátja (haver cimbora, stb. ) -je van?

Figyelt kérdés

lehetőleg lányok írjatok!

abból indulj ki,hogy nincs barátja:

1:abszolut nem fontos

2:annyira nem fontos

3:egy kicsit azért zavar

4:zavar

5:nagyon zavar

2010. máj. 13. 19:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
azért, mert ha nincs legalább egy barátja akkor dilis szerintem.. ha neked nem lenne barátnőd nem diliznél be, mert nem tudsz kivel beszélgetni nem tudod elmondani kinek a titkaid.. ha meg azért nincs barátja, mert olyan bunkó vagy akármi akkor az minden képpen rossz..
2010. máj. 13. 19:32
 12/22 anonim ***** válasza:
de miért ? nincs a pasidnak egy havrja sem ? :O
2010. máj. 13. 19:32
 13/22 A kérdező kommentje:
ismerek egy srácot nagyon jó fej de nincs barátja,engem nem zavar mert nagyon kedves,jó fiú!
2010. máj. 13. 19:33
 14/22 anonim ***** válasza:
A párom nagyon nehezen nyílik meg mások előtt. Volt egy barátja,akibe megbízott, de sajnos elköltözött. Zavar, hogy nincs neki,mert sok dolgot egy férfi csak egy másik férfival tud megbeszélni.
2010. máj. 13. 19:34
 15/22 A kérdező kommentje:
nincsen neki,de teljesen normális egy kicsit félénkebb,de jól megvagyunk imádjuk egymást:)azért kérdeztem,hogy veletek esetleg ez előfordulhatna,de ezek szerint ti ezt már veszettségnek tartjátok.
2010. máj. 13. 19:35
 16/22 A kérdező kommentje:
apjával él egyébként meg a testvérével,ők a legjobb haverjai,családias a légkör,de nekem teljesen megfelel,csak azt hittem ez sűrűbben előfordul...
2010. máj. 13. 19:37
 17/22 anonim ***** válasza:
hát akkor lehet, hogy csak nagyon zárkózott
2010. máj. 13. 19:38
 18/22 anonim ***** válasza:
hát, ha azért nincsennek barátai (ahogy a te esetedben), mert félénk, de amúgy normális, akkor nem zavarna. nem a barátai érdekelnének, hanem ő
2010. máj. 13. 20:05
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
3. De minél kevesebb, annál jobb.
2010. máj. 13. 20:18
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
3. - De én annak örülnék, ha minél kevesebb lenne.
2010. máj. 13. 20:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!