Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egytől ötig (1-5) skálán osztályoznád, hogy mennyire fontos, hogy a fiúdnak mennyi barátja (haver cimbora, stb. ) -je van?
Figyelt kérdés
lehetőleg lányok írjatok!
abból indulj ki,hogy nincs barátja:
1:abszolut nem fontos
2:annyira nem fontos
3:egy kicsit azért zavar
4:zavar
5:nagyon zavar
2010. máj. 13. 19:12
11/22 anonim válasza:
azért, mert ha nincs legalább egy barátja akkor dilis szerintem.. ha neked nem lenne barátnőd nem diliznél be, mert nem tudsz kivel beszélgetni nem tudod elmondani kinek a titkaid.. ha meg azért nincs barátja, mert olyan bunkó vagy akármi akkor az minden képpen rossz..
12/22 anonim válasza:
de miért ? nincs a pasidnak egy havrja sem ? :O
13/22 A kérdező kommentje:
ismerek egy srácot nagyon jó fej de nincs barátja,engem nem zavar mert nagyon kedves,jó fiú!
2010. máj. 13. 19:33
14/22 anonim válasza:
A párom nagyon nehezen nyílik meg mások előtt. Volt egy barátja,akibe megbízott, de sajnos elköltözött. Zavar, hogy nincs neki,mert sok dolgot egy férfi csak egy másik férfival tud megbeszélni.
15/22 A kérdező kommentje:
nincsen neki,de teljesen normális egy kicsit félénkebb,de jól megvagyunk imádjuk egymást:)azért kérdeztem,hogy veletek esetleg ez előfordulhatna,de ezek szerint ti ezt már veszettségnek tartjátok.
2010. máj. 13. 19:35
16/22 A kérdező kommentje:
apjával él egyébként meg a testvérével,ők a legjobb haverjai,családias a légkör,de nekem teljesen megfelel,csak azt hittem ez sűrűbben előfordul...
2010. máj. 13. 19:37
17/22 anonim válasza:
hát akkor lehet, hogy csak nagyon zárkózott
18/22 anonim válasza:
hát, ha azért nincsennek barátai (ahogy a te esetedben), mert félénk, de amúgy normális, akkor nem zavarna. nem a barátai érdekelnének, hanem ő
19/22 anonim válasza:
3. De minél kevesebb, annál jobb.
20/22 anonim válasza:
3. - De én annak örülnék, ha minél kevesebb lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!