Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm felpofozott. Hagyjam el, vagy beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Reggel csúnyán összekaptunk,mert hívott egy barátom,de ő kinyomta és még ő kapta fel a vizet,majd vitatkoztunk egy sort,aztán adott egy sallert,mert "szóvá tettem".

Utána bevágta a durcát és elment. De szerintem csak lelkiismeretfurdalása van,de igazából máskor is szokott hisztizni,viszont ez a kirohanása durva volt. Tényleg nem kis pofont kaptam.

26/f

2017. ápr. 15. 20:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

30: Na, ez egy korrekt válasz volt. :) Csak azt nem értem, hogy ha van egy kérdés, ami akár kamu is lehetne, de egyáltalán nem biztos, hogy az, akkor miért kell (és ez nem csak rád vonatkozik, hanem sok más válaszolóra is) egyből odaírni, hogy: "Kamu! Provokáció!"

Oké, akkor nem vagy férfigyűlölő. De akkor nem értem, mit tartasz annyira hihetetlennek ebben a történetben. Azt, hogy két ember vitatkozott, a kettő közül az egyik agresszív volt és felpofozta a másikat? Vagy azt, hogy az agresszív fél nő volt?

2017. ápr. 18. 18:07
 32/37 anonim ***** válasza:
Ezt így együtt: Vitatkoztak egy olyan dolgon, amelyben a nő volt egyértelműen hibás, ennek ellenére ő adott pofont és még ő is sértődött meg. Tapasztalataim szerint a nőkre nem igazán jellemző a fizikai agresszívitás, de hát nyilván vannak kivételek.
2017. ápr. 19. 10:57
 33/37 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Otthagytad vagy lenyelted a békát?
2017. ápr. 19. 12:23
 34/37 anonim ***** válasza:

azért ez kicsit erős..

de mindent meg lesz beszélni. főleg ha szereted mint popey a konzerv zöldet aranyapám!

2017. máj. 10. 19:13
 35/37 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még? :)
2018. febr. 17. 15:32
 36/37 anonim válasza:
Én szeretetből szoktam pofozni a baratom jó nyilvan az más meg nem annyira erősen
aug. 21. 22:32
 37/37 anonim válasza:

En voltam az utolsó lehet félre erthető voltam.

En ugy ertettem a felpofozást h a barátomnak nagyon puha arca volt és mikor hozzábujtam és simogattam az arcát volt h "megcsaptam" az arcát.

Nem haragból, szeretettből és nem erősen h ott maradjon...

aug. 27. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!