Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm felpofozott. Hagyjam el, vagy beszéljek vele?
Reggel csúnyán összekaptunk,mert hívott egy barátom,de ő kinyomta és még ő kapta fel a vizet,majd vitatkoztunk egy sort,aztán adott egy sallert,mert "szóvá tettem".
Utána bevágta a durcát és elment. De szerintem csak lelkiismeretfurdalása van,de igazából máskor is szokott hisztizni,viszont ez a kirohanása durva volt. Tényleg nem kis pofont kaptam.
26/f
Úgy bírom az ilyen pasikat... Nyavalyognak folyton, hogy így hisztis a csaj, meg úgy kibírhatatlan, de nem hagyják ott, nem dobják ki, csak megy a nyifinyafi.
Vagy dobd ki a pitsába, vagy ne panaszkodj.
lehetne mondani,hogy ez csakis a nő hibája,de a tiéd is.
a legtöbb nő olyan,hogy folyamatosan hatalomra,kontroll elvételre próbál törni.
ha ez sikerül,akkor kiábrándulnak és nem tisztelnek.
ha kezeled ezt és már az elején megszabsz határokat, megtartod a férfias kontrollt és következetes maradsz,akkor nem nő a fejedre.
itt a csaj pontosan tudta,hogy következmények nélkül megtehet ilyesmit,azért merte meglépni.
szóval legalább annyira a te kapcsolatban betöltött papucsságod,kontroll átadásod hibája ez mint amennyire a csajé.
van több lehetőség.
1.visszafogadod,egy ideig nyugi lesz,aztán megismétlődik és ez így megy ameddig bírjátok idegekkel.
2.átformálod magad és következetesen betartod azt amit ígérsz,mert a következetlenség vezetett ide.
a csaj be fogja vetni a nehéztüzérséget mert nem szokta meg a kereteket,de ha kitartasz megtörik és visszaáll a rend.
3.szakítasz és a következő kapcsolatodban az előzőből már tanulva nem leszel papucs és nagyobb kontrollt,erősebb keretet és több következetességet viszel a kapcsolatba.
Én nőként hiszek az egyenlőségbe. Így szerintem a pár akármelyik tagja fizikailag/lelkileg bántalmazza a másikat, az nem megbocsátható.
Kis pofon ide vagy oda, ha valaki megüt véletlenül is elkaphatja a szemedet és megsérül a retinád, elesel és beütöd a fejed stb stb.....
23/N
"Reggel csúnyán összekaptunk,mert hívott egy barátom,de ő kinyomta és még ő kapta fel a vizet,majd vitatkoztunk egy sort,aztán adott egy sallert,mert "szóvá tettem"."
És még van keze????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!