Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek erről a párommal? Egyáltalán elmondjam neki?
Pszichológushoz nem a bolondok járnak és ha a párod ilyennel fog neked vissza vágni, akkor bennem is előjön a kérdőjel, h egyáltalán milyen férfi mellett is élsz te?! Aki egy szakember által kezelt problémádat kiforgat és lenéz ezáltal, lekicsinyít...
Igen, elmondanám neki, ugyanis ebben nincs szégyellnivaló! Nekem is elég kusza a lelkivilágom, de eddig mindenki lebeszélt az orvosról, mert h semmit nem fog tudni mondani amivel segítene...
Pszichológus olyan mint a fogorvos vagy a szemész. Ezekhez ciki menni?
Lelki dolgokban segít.
Én is voltam már nagyon nehéz lelki helyzetben, a párom nem hitt a pszichológusokban, mégis együtt kerestünk egyet, és végig támogatott benne!A te problémád az övé is, és a kettőtök problémája is, ezért vagytok egy pár. Nekem nagyon sokat segített, röpke 1 év alatt. Szerintem mondd el nyugodtan, biztosan támogatni fog, hiszen ha te jobban vagy, akkor őt is boldogabbá tudod tenni, és többet kihozni a kapcsolatotokból! Ha sok pénz is..de ha ezt külön fizeted és nem a közösből veszed el, akkor ez nem lehet probléma.
Sok sikert, és kitartást a problémákhoz, csak pozitívan! :)
22L
Mivel dolgozol magadon ezért változol, változik a gondolkodásod változni fog az életed. Könnyen lehet, hogy a megváltozott, boldog életedben neki az ex szerepe fog jutni.
Magadra figyelj.
Ilyen partner mellé ellenség nem kell. :D
Ember, nem veszed észre, hogy ott tapos meg téged, ahol a legjobban fáj? Milyen ember az ilyen? Minek vagy vele?
Egy csomót spórolhatnál, ha dobnád a fenébe, mert akkor nem kéne pszichológushoz járnod. Csak be kéne vallani magadnak, hogy a szívszerelmed oroszlánrésszel van benne a problémáidban!
Kérdező, itt első változásnak annak kell lennie, h a párodat kitessékeled az életedből, mert ő is elég sokat tesz annak "érdekében", h te ilyen lelki állapotban vagy... És lehet a dokinak is ez lesz az első tanácsa! Gyógyulni csak olyan mellett tud az ember, aki 100%-ban megérti őt és a helyzettel még szóban sem él vissza a viták során.
Ez kb. olyan, h én is összeveszek a jelenlegi párommal. Tudja, h volt egy brutális nagy csalódásom, ami nagyon összetört lelkileg és pszichikailag is... A veszekedések alatt sosem vág olyat a fejemhez, h mondjuk: "Nem is csodálom, h az exed elhagyott!" vagy hasonló mondatokat. Aki szeret, az sosem üt vissza olyannal ami téged fájdalommal önt el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!