Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele? Elmondjam neki? Valóban ez a járható út, vagy elsietem?
Egy darabig jó volt, hogy találkozhattunk a lánnyal. De már ne mtudom, hogy ez a részéről barátság vagy vonzódás. Túl sok a talán. Ezrét legszívesebben rákérdeznék, hogy mi is ez az egész velünk, meg persze elmondanám neki, én mit érzek.
Viszont lehet ezzel elsietem, és hagynom éne kiforrni a dolgokat. Csak nem tudom, van-e minek kiforrnia magát.
Meg aztán most nyáron sem fogjuk egymást nap mint nap látni..
Szerintetek?
Túl sokat aggódsz.
Ha van valami, akkor kiforrja magát akkor is, ha megbeszélitek.
Hívd el valahová és beszéljétek meg minél hamarabb.
Az tisztázza a dolgokat, és nemm kell paráznod :)
Ha jól értem fiú-lány barátságról van szó. És te belehabarodtál. Kérdés az hogy vajon ő is többet akar e.
Nézd amúgy meg szerintem nincs minek kiforrnia magát, te vagy a fiú valószínűleg ő is azt várja hogy te lépj ha ő is így érez, szóval mindenképp neked kellene lépned.
Vagy egyszerűen beszélj vele és kérdezz rá, hogy ő mit érez irántad, és mit gondol rólad, és a kapcsolatotokról.
Vagy próbálj meg közeledni hozzá, kezd el simogatni a hátát majd a lábait, öleld át, szorítsd kicsit magadhoz, adj egy puszit az arcára majd még 1-et és utána gyengén fordítsd magad felé nézz a szemébe és csókold meg, ha visszacsókol akkor tuti hogy többet akar.
Én is azt mondom h. lépj hiszen te vagy a pasi....én is elvárnám a lány helyébe...
Am. nem írtad h. egyébként történtek-e kisebb célozgatások hasonlók?
Tehát a lényeg, hogy kérdezzek rá...
Nem vagyunk barátok, csak ismerősök, vagyis kedveljük egymást, korábban ő is vonzódott hozzám, aztán mostanában megint, de már nem tudom mit akar...
Voltak célzások. Volt hogy ő hívott randira. Közös buliban azt mondta, alig bírja megállni ,hogy megcsókoljon, de ez már egy hónapja volt.
Aztán kijelentette, hogy inkább barátkozna...
De észrevettem rajta, hogy nem megy neki ez a barátkozás, vonzódik hozzám, mások is mesélték, hogy nem tud velem kapcsolatban dönteni....
2. vagyok ismét:
Ez tiszta sor akkor, már ne is haragudj ez teljesen világos legalább is számomra.
Azt várja, hogy te lépj elvárja tőled azt hogy lépj, ott volt az a csók dolog, hogy azt mondta , hogy "alig bírja kiállni h ne csókoljon meg" Ott is azt várta, hogy megtedd , de nem tetted ezért választotta a barátságot.
Szedd össze magad hapsikám, és mihamarabb lépj!!!!! vagy mond el neki, de már azt mondom, hogy nem is kell , csináld a másik úton: ölelés, puszik, csók!!!!
Ő nem fog lépni , rád vár szerintem!!!
Jó de ezek régebben történtek ám már...
A majdnem csók egy hónapja..akkor pár hétig nem beszéltünk egymással ,vagyis kínos volt
Aztán megint jóban lettünk, de ő barátkozni akart 2 hete kb.
Mostanában meg azt vettem észre, hogy újra vonzódik hozzám
De múlt héten meg megint változott a viselkedés,e mintha kerülne...
3. vagyok
Akkor szerintem ez egyértelmű! Amikor azt mondta,hogy alig bírja megállni h. meg csókoljon akkor arra várt h. majd megteszed! Szerintem mindent bele tutira akar tőled valamit..:)
Én is csaj vagyok és tudom h. hogyan jár az agyunk...:D
Szóval mindent bele!
Nem tudom h. például nálatok divat-e a hárompuszi mikor taliztok! Esteleg ha igen akkor mondjuk a harmadik puszi félrecsúszhatna a szájára...:P Lehetne belőle egy csók...Tutira visszacsókolna..:D
Remélem tudtam segíteni:D
GOOD LUCK :D
2. vok na tessék egy lány is ezt mondja akivel egyet értünk, szóval csókold meg szépen ha nem mered akkor mond el neki amit érzel, és kérdezz meg ő mit érez, de inkább maradjunk a csókban attól függetlenül, hogy mi volt vagy mi nem volt.
amúgy 26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!