Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki, hogy többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy többet akarok, vagy ne?

Figyelt kérdés

Jelenleg szexkapcsolat, de az elején azt mondta, hogy ebből lehetne akár kapcsolat is.

Rájöttem, hogy nekem most nem kell ilyen szexkapcsolat. Szerintetek várjak, hátha kialakulnak benne az érzések vagy mondjam el neki, hogy nekem ez így nem kell, és döntse el, hogy mit akar? Egyik percben az egyik lehetőséget érzem jónak, másik percben a másikat...

2011. nov. 6. 10:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy ez az egész nem szexkapcsolatnak indult, hanem többnek.. Csak ő sem az a fajta, aki 1-2 hét után szerelmes lesz valakibe..
2011. nov. 6. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:
elmondtad mit akarsz, tedd azt.
2011. nov. 6. 10:40
 3/4 A kérdező kommentje:
De ez az, hogy nem tudom, mit akarok.. És ha várok, akkor lehet addig én esetleg beleszeretek, ő meg nem szeret belém..
2011. nov. 6. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig elmondtad mit akarsz. Ami most van az nem jó, hanem többet akarsz. Várhatsz is hogy a szádba reóuljön a sültgalamb, de ha tudod mit szeretnél akkor tegyél érte. Balószínülge várnod kell mindenképppen, mert ahogy elmondtad nem foogtok egyből összeborulni, de ha most azt mondja nincs esély hogy belédszeressen, akkor úgy is hiába várnál. Ha meg igent mond akkor is lehet koppanás a vége, de legalább ő is ógy áll hozzá.
2011. nov. 6. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!