Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem fontos a közös ünneplés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem fontos a közös ünneplés?

Figyelt kérdés

A párom tegnap elújságolta, hogy haverokkal mennek két nap egymás után koncertekre.

Engem nem hívott, utána hozzátette később, hogy azért, mert tombolni akar, nem rám vigyázni.

Általánosságban ez mondjuk elfogadható, amúgy is kell olyan, hogy barátokkal van az ember, nem a párjával. :)

A problémám az, hogy az emlegetett dátum az véletlenül épp az én születésnapom. És nekem az az érzésem, hogy nem csak, hogy nem zavartatja magát, de még csak egyszerűen eszébe sem jutott, hogy hát aznap más is van...

Szóval, a közös ünneplés helyett ő szervez programot, és szándékosan nélkülem. Igyekszem nem felvenni, de egyszerűen borzasztó rosszul esik.

Hogy lehet ezt anélkül elmagyarázni, hogy hiszti lenne belőle? Jól nem tudok belőle kijönni, mert ha közlöm, hogy ne menjen, mert amúgy belegondolt, hogy...?, akkor az van, hogy miattam nem mehet a haverokkal, pedig amúgy nem járnak el minden héten. Ha közlöm, hogy menjen, de szarul esik, akkor nyilván lemondja, de ott lesz kimondatlanul, hogy bezzeg ha elment volna. Ha nem szólok semmit... nos, nem vagyok jó színész, látszik, ha bajom van.

Egyébként ő nem foglalkozik az ünnepekkel, ha én szervezkedek, annak örül, de magától nem foglalkozik se karácsonnyal, se születésnappal, semmivel.

Egy ideje emiatt én is próbálom magam "leszoktatni" a készülődésről, de annyira idegen tőlem ez e lesz@rom dolog, hogy képtelen vagyok. Hiába mondom el magamban, hogy "nem törődöm a születésnapommal, mert tavaly is ugyanez volt, és csak magammal tolok ki, ha megint végigbőgöm, és nemkészülök, és nem lesz semmi, pihenek/dolgozom nem számít". Attól még ugyanolyan rossz.

2017. ápr. 14. 11:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

"hozzátette később, hogy azért, mert tombolni akar, nem rám vigyázni. "

Már itt kiakadtam. :D Én egy ilyenért jó eséllyel szakítanék. Milyen lenéző duma ez, úgy beszél, mintha valami kisgyerek vagy valami gyenge, magatehetetlen kis vacak lennél.

Én is nő vagyok, jártam már pár koncerten (nem is akármilyeneken, tombolós rock/metal koncerteken), és soha nem kellett rám vigyázni, én is tudok tombolni.

2017. ápr. 14. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:
50%
#11: ez nagyon szép, de a kérdezőre lehet hogy kell vigyázni. Én sem szívesen hagynám kint a 155 cm magas barátnőmet a tömegben, amíg én bent pörgök a pitben.
2017. ápr. 14. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
32%
Hogy le lett már a pasi hordva, de elolvastátok, hogy náluk ez nem szokás? Nem így nevelték? Lehet, hogy nem szereti? Ismeretlen emberekre követ dobáltok miközben nem veszitek figyelembe, hogy ahány ház annyi szokás. Aki szakítana a párjával ilyen ürügyért, annak mennyit ér egy emberi kapcsolat? Mondjuk, hogy minden klappol, de ez nem. Valamelyik válaszoló már szakítana. Basszus, ennyire ne legyetek már z generáció.
2017. ápr. 14. 15:14
 14/15 A kérdező kommentje:

#11 Bocs, hogy nem szakítok azért, mert aggódik értem... :D Én is jártam már nélküle koncerten, tudok vigyázni magamra, ezt nyilván neki is elmondtam. Ettől függetlenül szerintem nem lesz szar alak attól, hogy vigyázni akar rám, hogy nem fog beállni a pogó közepébe, ha én is ott vagyok, esetleg nem tűnik el a haverokkal rövidezni, mert nem hagy magamra. Még ha mondom is, hogy menjen nyugodtan, nem esznek meg. :)

Természetesen járunk együtt is koncertezni, de nem vagyunk összenőve, ha a haverokkal akar inni-tombolni, akkor túlélem.

A probléma itt mindössze a dátum rossz időzítésével van. Szakítani meg eszemben sincs, igazából arra próbálok választ találni, hogy hogyan lehet megértetni egy olyan emberrel, hogy ez nekem mennyire fontos, akinek meg nem. Szóval szeretnék nem hisztizni, és megoldást a gáz szitura. :)

Egyébként családi húsvétoláson valamelyik rokon előre felköszöntött, és így hirtelen bevillant neki, hogy hoppá- Most magától kérdezte meg, hogy mit tervezek aznapra, és mivel mondtam, hogy semmit, mivel úgyse lesz itthon, magától mondta, hogy akkor csak az előző nap megy el a haverokkal. Persze lesz ebből még egy kör, mert a haverok úgyis győzködik, hogy deee, menjen, tavaly is ez volt, de majd meglátjuk, mi lesz a dolog vége. Legalább már eszébe jutott, hogy mit is felejtett el... :)

2017. ápr. 15. 23:00
 15/15 anonim ***** válasza:
74%

"Ettől függetlenül szerintem nem lesz szar alak attól, hogy vigyázni akar rám"

Pont, hogy NEM akar. :DDDD

2017. ápr. 16. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!