Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy vagytok ezzel? Szánalmas?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vagytok ezzel? Szánalmas?

Figyelt kérdés
szerintem tök szánalmas, hogy egy csomó ember azzal jön, hogy hú, de szereti a pasiját/csaját.. meg állandóan ilyenekkel jönnek, hogy örökre..meg blabla.. honnan tudják ? amúgy nekem például feltűnik, hogy nem szeretik egymást mivel össze-vissza csalják egymást, miközben szeretik egymást.. -.-" vélemény ?
2010. máj. 13. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Akkor próbáld meg elengedni az ilyeneket a füled mellet.

Amúgy még biztos nem voltál szerelmes :)

2010. máj. 13. 15:51
 2/13 A kérdező kommentje:
hát nem voltam, de legalább én nem hiszem azt, amikor nem igaz
2010. máj. 13. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
25%
szánalmas...
2010. máj. 13. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyszer az életben szerelmes leszel, akkor te is megérted majd. Viszont aki szereti a párját, nem csalja meg.
2010. máj. 13. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

neharagudj, de hány éves vagy? az még nem jutott eszedbe, h vannak akik amikor mondják, h szerelmesek, és tényleg azok is. és tényleg nem tudják jelen pillanatban a másik nélkül elképzelni az életüket. ezt nem szánalmasnak hívják, hanem aranyosnak^^

amúgymeg. akik tényleg annyira imádják egymást, azok nem mondogatják, hanem látni rajtuk... és persze vannak olyanok is akik csak a kirakatban olyan tökéletesek együtt...de azért nem sokan.

2010. máj. 13. 16:01
 6/13 anonim ***** válasza:
62%

a szánalmas itt te vagy

ameddig nem tudod hogy ők mit éreznek ne kritizáld őket.

majd ha átélted utána mondj véleményt -.-'

amúgy nem mindenki csalja a másikat

erről ennyit

máskor lécci ha általánosítassz akkor vedd észre hogy hol hányan vannak

2010. máj. 13. 16:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
van olyna h örökké... vagyis nagyon úgy néz ki. van egy ismerősöm 13 évesen jöttek össze és együtt vannak 25 éve. nagyon szeretik egymást!
2010. máj. 13. 16:05
 8/13 anonim ***** válasza:
Eddig csak egy valakinek mondtam, hogy örökre, mert akárhogy próbálkozok elfelejteni őt, még mindig fontos, és valamilyen szinten az is marad, még ha nem leszünk együtt soha többé. Persze nincs kizárva, hogy ez változik, de már 1 éve úgy tűnik, hogy nem :D
2010. máj. 13. 16:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is szánalmas rászben. Főleg azok akik egyik héten azt mondják az aktuális szerelmükről h " örökre" a másik héten meg már más van...Elég gyorsan vége van az "örökre"nek. Milyen szerelem az ilyen???semmilyen...
2010. máj. 13. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is szánalmas...

Főleg az, amikor kiírják msn-re, hogy (L)(L)XY(L)(L) Nagyon, nagyon szeretlek örökké!

Jól van, de nem inkább bizonyítani kellene, minthogy kiírni???

Már 1 nap után sokan kiírják, nem gondolják, hogy ettől elcsépeltté válik ez a szó? Szerintem ennek a szónak, hogy "szeretlek" nagyon komoly és jelentőségteljes szónak kéne lennie...

2010. máj. 13. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!