Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, ha már sokat csalódtam benne?
Figyelt kérdés
Párommal rosszul indult a kapcsolatunk. Mikor megismerkedtünk, mindkettőnknek volt valakije. 1 éve vagyunk együtt, fél éve együtt is élünk. Ugy érzem, hogy nem társam az életben, nem támogat, gyakran kinevet. Azt mondja szeret, de a pénztárcájában megtaláltam az exe képét, akire amúgy is féltékeny vagyok. Megsértődtem rá, hogy eddig nem vette ki onnan, de azt mondta hogy nem is tudta hogy ott van. Napok óta feszültség van köztünk, gyakran csúnyán beszél velem, ha mindig hisztizek az exen, akkor mi a fa..nak jövök haza. Úgy érzem, hogy teljesen lerombolja az önbecsülésem.2017. ápr. 11. 22:00
1/6 anonim válasza:
Ha nem vagy vele boldog, akkor szakítsatok. Ha úgy érzed hogy nem támogat, akkor ez nem hiszem hogy fog változni. Hidd el, találsz olyan pasit akinek te leszel a mindene!
2/6 anonim válasza:
Ne hagyd, hogy bárki elvegye az önbecsülésed! Inkább szüneteltesd a kapcsolatot vele, aztán ha fontos vagy neki, akkor a fejéhez kap, és megpróbálja helyrehozni. Ha meg nem, akkor jobb is, ha elengeded.
Ne add fel, és sose felejtsd el, hogy értékes ember vagy!
4/6 anonim válasza:
Mondani sok mindent lehet !Ha nem veszi komolyam hogy téged ez zavar akkor dobd ki !
5/6 anonim válasza:
Rosszul indult, aztán tovább romlott.
Kinevet, sérteget?
Igen, arra játszik, ha bírod, akkor zombiként bírjad- nincs ennek se értelme se jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!