Csalódtam önmagamban. Hogyan tovább mit tegyek?
Na szóval kezdem az elején. Informatikusnak tanulok már 3.éve és most jöttem rá ,hogy nagyon elrontottam az iskolaválasztást anno 8.-ban mert nem akarok informatikus lenni.Vagyis a programozás része nem megy...egy mukkot nem tudok belőle, meg ami nehezebb egy kicsit infóból az már nekem nagyon magas.El akarok menni másik iskolába, csak nem tudom ,hogy milyen tagra/szakra (ami jól fizetős és szükség van rá a mai világban).Nyilván nem fodrász akarok lenni.Annyira szeretnék valamihez igazán érteni ami kell a mai világban.Tudom gáz,hogy feladtam és most csalódtam is önmagamban mert nagyon büszke voltam rá hogy a környék legjobb sulijába járok és informatikus leszek majd és bele is éltem magam :D Segítsetek ....hozzáteszem azt is hogy semmiből nem vagyok úgy igazán jó :s és nem is igazán érdekel egyik tárgy sem 3-mas szinten vagyok :S
Áh nagyon elvagyok keseredve =( nem tudok magammal mit kezdeni tiszta béna vagyok :S
gondolkoztam azon hogy leszek akkor kozmetikus...mert az végül is nem rossz....de ahhoz meg kémiát meg bioszt kell(ene) tudnom és az se megy meg már nem is tanulok olyat.
A másik amin még gondolkoztam az a lakberendező ...annak sokat kell tanulnia vagy mit kell tudni?
bocsi ha hosszú lett de ki kellett írnom magamból, aki elolvassa és válaszol rá annak nagyon megköszönném
ja és a mostani 8.-osoknak üzenem hogy nagyon gondolják meg hogy hová mennek...
köszönöm a választ
de csak ilyen gagyi dolgokhoz értek pl körömdíszítés vagy smink..most legyek manikűrös?:S manapság az embereknek nincs pénze ilyenekre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!