Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi van ha csalódtam a szerelem...

Mi van ha csalódtam a szerelemben? Hogyan tovább? 19/F

Figyelt kérdés
Az elmúlt napokban nagy csalódás ért és soha többé nem akarok szerelmes lenni és szeretni valakit. Röviden: csalódtam egy lányban akit kezdtem megkedvelni és megszeretni. Hogyan lehetnék érzéketlen?

2014. júl. 2. 00:29
 1/9 anonim válasza:
89%
Ne legyél érzéketlen legfejebb csak avval a lánnyal aki megbántott egyetlen lány miatt ne ítéld el a többít vagyunk kb. 700 millióan a földön válogas abból ;)
2014. júl. 2. 00:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Állj be a seggbekukik közé! :D
2014. júl. 2. 00:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha 19 évesen csalódtál a szerelembe? Semmi. Ha 30 év után elhagy a feleséged na akkor már gáz van, de ha csalódtál egy lányba akit "kezdtél megkedvelni" akkor az égvilágon semmi nincs. Tedd magad túl rajta aztán kész.
2014. júl. 2. 00:38
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Együttérzek tesó. Hasonló a helyzetem nekem is.

Én eldöntöttem 1 hete (akkor ért ez a kis "kellemetlenség"), hogy mától kezdve egy szemétláda leszek a nőkkel.

Azt adom, amit kapok.

Persze a kedves aranyos lányokkal megpróbálok normális lenni, de közelengedni biztos nem fogom őket sem.

Majd egyszer, ha találkozom az igazival, akkor azt úgyis megérzem.

Üdv, egy 19/F.

2014. júl. 2. 00:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Előbb lőném magam főbe minthogy beálljak közéjük
2014. júl. 2. 00:39
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
Sajnálom.
2014. júl. 2. 00:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem, hát nem. :D Megszívtátok melegek.

Amúgy csak adj időt magadnak. Hidd el, elmúlik a csalódottság! ;)

2014. júl. 2. 00:44
 8/9 anonim válasza:
csalódtál EGY csajban baszus xD a többi mit ártott neked ? Egy ribit kezdtél megkedvelni ennyi te hibád c: nem kell a többit is lenézni miatta ... "Hogyan lehetnék érzéketlen?" jaaaj ne játszd már a fejed hogy te eddig szent voltál a csajnak is lehet hogy oka volt amiért azt tette veled :) "nem akarok szerelmes lenni és szeretni valakit" mindenki tudja h úgy is fogsz :) én is csalódtam pasiban és nem hisztiztem :d nem bunkóztam senkivel miatta és nem is akarok érzéketlen lenni egy fiú miatt :d 19/L
2014. júl. 2. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Irigylem a problémáidat, kérdező. Ha annyi lelki erővel rendelkeznék, mint te, soha a büdös életben nem lennék képes megbízni egyetlen férfiban sem, és nem holmi félresikerült ismerkedés miatt (Istenem, így leírva még nevetségesebb...), hanem gyerek-és kamaszkori bántalmazások eredményeképpen. Mindenki csalódik emberekben az élete során, mindenki. Bármiben le merem fogadni, hogy egy hónapon belül úgy el fogod felejteni még ezt a kérdést is, mint annak a rendje. Csak addig se nagyon reklámozd a pillanatnyi szemléletedet, mert egy rinyáló, önsajnál(tat)ó pasinál kevés visszataszítóbb dolog van a világon.
2014. júl. 3. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!