Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a férjetek megütne elhagyná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjetek megütne elhagynátok egyből vagy egyszer elnéznétek neki?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 11. 20:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Egyszer sem nézném el.
2017. ápr. 11. 21:48
 12/21 Szergej55 ***** válasza:
0%
Ennyiből nem tudom megmondani. Volt-e előtte szóbeli vagy fizikális provokáció, mi után történt, stb. Ha azt reméled, hogy ez alapján elkezdek szemét állatozni, akkor buktad.
2017. ápr. 11. 22:25
 13/21 anonim ***** válasza:
12%

Ha a pofon egy tenyeres és nem akkora, hogy leszáll az ember feje+"jogos" volt. Akkor el lehet nézni és tisztázni, ha a kövőben ez mégeyszer előfordul, akkor pakolás van.

30/f

2017. ápr. 11. 22:33
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Elhagynám egyből.
2017. ápr. 11. 22:35
 15/21 anonim ***** válasza:
23%

13 vagyok. Márpedi egy pofont én mindig megbocsájtottam és tisztáztam a játékszabályokat. nem értem miért kell ebből szimpátia szavazást csinálni.

30/f

2017. ápr. 11. 23:29
 16/21 anonim ***** válasza:
31%
Azért az oka sem mindegy!!!!!
2017. ápr. 11. 23:37
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Olyan nem nagyon létezik, hogy egyszer üt meg, a kérdés csak az, hogy megvárod-e a másodikat...
2017. ápr. 11. 23:46
 18/21 anonim ***** válasza:
23%

a körülmények tényleg fontosak.

szerintem ez hülyeség azért, hogy aki egyszer megteszi az újra meg fogja. megcsalásnál is. egy esetből még nem vonnék le ilyen messzemenő következtetést.

első alkalom után biztosan megmondanám, hogy ha még egyszer előfordul, akkor végeztünk, és így is tennék.

2017. ápr. 12. 00:19
 19/21 anonim ***** válasza:
88%

"szerintem ez hülyeség azért, hogy aki egyszer megteszi az újra meg fogja"

Aztán meg amikor többszöri bántalmazás után a nő segítséget kér, akkor a képébe mondjátok, hogy ha lett volna esze, meg tartása, akkor már az első után otthagyja a fenébe. Veletek rohadtul nem lehet nyerni...

2017. ápr. 12. 00:22
 20/21 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan még nem vagyunk házasok, de nem nézném el. Én se verekszem, elvárom, hogy ő se tegye. Amit meg lehet oldani kommunikációval, azt megoldjuk azzal, ha meg valamit nem lehet, akkor úgyis szakítás lesz belőle, felesleges az agresszió.

Szóval igen, elhagynám. És még szerencsés is lenne, ha csak elhagynám, mert ha megütne, én is feljogosítva érezném magam a verekedésre, és ha pont rám hozna egy dührohamot a pofonjával, akkor csak egy apró lehetőséget kellene meglássak, és a mentő vinné el.

2017. ápr. 12. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!