Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elnéznétek a párotoknak ha részegen ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Féltékeny volt az egyik közös haverunkra, és annyira felhúzta magát, hogy leprostizott és lelotyózott.
(Soha nem csaltam meg, az exeimmel sem beszélek, csak a közös haveri társaságunkkal vagyok jóban)
Sok minden jelzőt elviselek, de ezzel most túllőtt a célon.
Nagyon mérges vagyok rá és közben csalódott.
Azt mondja nagy ügyet csinálok az egészből. Ti hogy látjátok ezt? 25N
2016. dec. 17. 20:22
1/15 anonim válasza:
Engem valoszinuleg akkor latott volna utoljara.
2/15 anonim válasza:
Elnézést kért, megbánta? Lép túl rajta.
3/15 A kérdező kommentje:
Nem kért bocsánatot, és ahogy én ismerem nem is fog.
2016. dec. 17. 20:25
4/15 anonim válasza:
Ha picharészegre leinná magát,már akkor egy neki szánt bőrönd várná az ajtó előtt,nem hogy ezért.
5/15 anonim válasza:
azt se nézném el neki, ha részegre inná magát
F
6/15 anonim válasza:
Ha nem kér bocsánatot, akkor dobd be a Lomtárba.
7/15 anonim válasza:
Hát ez nem csak a párodtól függ, hanem attól is, hogy viszonyulsz a részegség kérdéséhez.
8/15 anonim válasza:
Kommunikáció csak a probléma: te tudod, hogy féltékeny, mégsem nyugtatod meg, mégsem telefonálsz neki gyakrabban hétköznap vagy este (akkor ő is tudná, hogy minden rendben). De azért kérdezd meg, hogy te amúgy megbízhatsz benne ilyen téren?? Biztos nem fog megcsalni soha?
9/15 anonim válasza:
Van egy mondás: a részegen kimondott szavakat józan állapotban már megfogalmazták - vagy valami hasonló, ami viszont több mint elgondolkodtató...
10/15 A kérdező kommentje:
8-as, egy meleg srácra féltékeny konkrétan.
Én bízom benne, az elején nem bíztam, de az elmúlt években beláttam, hogy tényleg nem tenné meg.
Én szintúgy nem tenném meg soha.
2016. dec. 17. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!