Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elnéznétek a párotoknak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elnéznétek a párotoknak ha részegen ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Féltékeny volt az egyik közös haverunkra, és annyira felhúzta magát, hogy leprostizott és lelotyózott.

(Soha nem csaltam meg, az exeimmel sem beszélek, csak a közös haveri társaságunkkal vagyok jóban)

Sok minden jelzőt elviselek, de ezzel most túllőtt a célon.

Nagyon mérges vagyok rá és közben csalódott.

Azt mondja nagy ügyet csinálok az egészből. Ti hogy látjátok ezt? 25N

2016. dec. 17. 20:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt alkeszként mondom, hogy nem mond mást az ember részegen, csak többet, meg hangosabban.

Szóval miért is van ő egy lotyónak gondolt nővel?

Az meg übergáz, hogy valaki bunkó, és úgy is képtelen bocsánatot kérni...

2016. dec. 18. 02:44
 12/15 A kérdező kommentje:

Kérdeztem már tőle, de nem tudott rá válaszolni.

Ha tényleg ezt gondolja, márpedig ezt, akkor rég szakítania kellett volna.

2016. dec. 18. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:

#12, inkább azt kérdezd, hogy miért vagy te valakivel, aki prostinak, meg lotyónak gondol?

Volt már olyan kapcsolatom, ahol (egyik, vagy másik fél miatt)ketten, sötétben bezárt szobában OK volt minden, de az utcán kézen fogva... az már nem ment.

Nagyon messzire nem visznek az ilyenek.

2016. dec. 18. 14:38
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha tudtam volna, hogy ezt gondolja, hamarabb szakítok vele...
2016. dec. 18. 18:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, már megtörtént... jól döntöttél!
2016. dec. 19. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!