Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?
Az a baj, mar tul sokat vartam.. es tegyuk fel nyaron oke lesz minden , de ezek a dolgok ugyan ugy visszafognak termi,
Mert sajnos volt mar ilyen is.. es igazabol tudom a valaszt mit kellene tennem csak nem vagyok biztos magamba es lehet mastol vartam a megerositest.. nekem itt kell lezarnom es kilepnem ebbol a kapcsolatbol, nincs ertelme tovabb folytatni csak nagyon nehez lesz, mert mint mar irtam is, szornyen szeretem ot
Ha csak akkor érzed magad jól a kapcsolatban, amikor találkoztok, és együtt töltitek az időt, az sajnos nagyon gyanús, hogy a végét jelenti. Az is lehet, hogy még nem volt elég biztos alapja a kapcsolatotoknak, amikor távkapcsolatra kényszerültetek. Én azt tanácsolom, most még fiatal vagy, sokkal nyitottabb, könnyebben ismerkedsz, használd ki ezt az időszakot. Sajnos ha tartósan így marad, idegileg és érzelmileg teljesen felőröl ez az egész. Most még talán viszonylag nyugis helyzetben is vagy, ha egy vizsgaidőszak vagy akármi más probléma rárakódik erre az alapból feszített hangulatodra, az nagyon meg fog viselni.
Hasonló helyzetben vagyok, tudom mit kellene tenni, de annyira nehéz ténylegesen elhatározni magam. Viszont nem tudom, ez téged mennyire bíztat, én azzal nyugtatom magam, hogy ha nekünk együtt kell lenni, akkor újra egymásra fogunk találni.
Kitartást! Majd azért írj, hogy alakul/ alakult!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!