Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretőm felesége tudomást szerzett rólam, és engem okol a tönkrement házassága miatt, ez jogos?
A feleség teljesen kikelt magából, mikor tudomására jutott, hogy a férjének szeretője van.
Jóval fiatalabb vagyok nála, cirka 10 évvel.
Már évekkel ezelőtt elromlott kettőjük között a kapcsolat, alig volt intimitás és a férfi állítása szerint a feleségével már csak lakótársként viselkedtek egymással.
A nő semmit sem tett, hogy helyrehozzák, pedig a férfi nem egyszer tett rá kísérletet, próbálta megbeszélni a dolgokat, mindezt sikertelenül.
Úgy gondolom, hogy egy házasság összeomlása a két házastárson múlik, nem egy harmadik félen.
Csak azt lehet elcsábítani és tettre hívni, aki hagyja.
Valóban én lennék a hibás ebben a történetben?
Nem olvastam a sztorit de nen a szeretot kell hibaztatni
Ugy mondom h sose volt sgeretom es sose voltam szereto...
Ha paromnam lenne bem is erdekelne h kivel csalt meg. Nem valtoztat a tenyeken ...
Azért remélem különdíjat nem vársz a feleségétől?Mégiscsak egy nős emberrel keféltél.Nem volt muszáj,vagy igen?
A nő meg,nyilván rád fogja most az ő kudarcát.
Mind a 3-an hibáztatok,az a nagy helyzet.
Ketteske "jono" (kvara nem tudom ennek mi ize hozza...de elhisszuk neki:D) mar megcsalt ember de az a "nemazenhibamhogyakapcsolatomtonkrement"
Az erdekes h engem is csaltak 3 evig es a lanyok tudtak rolam. Meg se buktam ki caak tovabbpeltem. Es plane nem oket szidtam.
A pasid
a fő ludas,mert kèt vasat tartott a tűzben!
Valamelyik majd csak izzik...
Te meg szeretőstátuszban' nyomtad!
Nem kérted a pasit,válj el és utána kufircolunk...
Hibás vagy,mert nem nézted semmibe a feleséget-mert hiába te lovacskázol a férjen...-a feleség ő!
Még a jogban is a feleség az ártatlan.
A pasik meg szeretnek hazudozni (ismerek ilyet),hogy otthon már semmi és neki milyen xar...és ebből semmi de semmi nem igaz!
2-es vagyok
Igaz engem ez nem is érdekel hisz én tudok aluni éjjel nem kell arra gondoljak hogy egy qurva voltam :)
Kedves kérdező nagy fájdalmat kivánok neked mert semmi nő vagy :)
Másnak mi a véleménye nem érdekel :)
Jóestét :)
Te mindent elhittél a pasinak? Én nem vagyok benne biztos hogy minden úgy volt...
De tényleg egy ilyen esetben mindenki hibás: a feleség valószínűleg nem figyelt eléggé a férjre, a férj ezt nem akarta/tudta vele megbeszélni, és másfelé fordult, te pedig engedtél egy nős férfinak. De te akkor is csak valami hibának a "következménye" vagy. S ha te nem engedsz neki, akkor valószínűleg talált volna mást.
Hacsak nem szerelemből jöttetek össze, akkor viszont úgy gondolom már rég otthagyta volna miattad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!