Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy minden tönkrement kapcsolatot helyre lehet hozni ha mindkét fél akarja?
igaz, csak nem kevés erőfeszítésbe kerül, ezért egyszerűbb sokaknak inkább szakítani...
24F
-Ha midkét fél akarja......"-
Itt a buktató.
Ajanloma Szerelemproba cimu filmet.
Ha engem a parom le budos kzna/megutne/verig sertene,nem tudnek tobbe ugyanugy nezni ra.Szoval ha a tisztelet megszunik.Igaz,ebben az esetben mar nem mindket fel akarja a kettenyezos egyenletben.De ha szimplan elmulna a nagy erzes es ujra szeretnenk lobbantani akkor a fenti film tanacsai nagyon jol johetnek.Ismerek olyat aki evente megcsinalja a ferjevel,erzelmi wellnessnek hivjak azokat az idoszakokat.
Szerintem igaz. Mi 3 ev után mentünk külön barátommal, mert nagyon sok volt a veszekedés. A szakítás után egyáltalán nem beszéltünk egymással. 25 napra rá mondtam, hogy találkozzunk, meg akartam beszélni vele pár dolgot. Ő mondta a találka alatt, hogy nagyon sajnál mindent, kezdjük újra. Egy éve vagyunk együtt azóta, és most minden rendben. Sokkal jobb a kapcsolatunk, mint bármikor. Csak tenni kellett érte mindkettőnknek. Jó sokat.
20N
Ha mindkèt fél akarja akkor igen.
Nekem hazudott, megcsalt az ex, így én nem is tudtam\akartam ezért váltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!