Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha a párotok nem jó az ágyban, hogy bírjátok lelkileg?
Én ilyen esetben elhagyom, mivel egy kapcsolat nem működik hasonló szexuális igények nélkül, felesleges ragozni, ha nem tudjuk kielégíteni egymást, abból egy idő után úgy is megcsalás lesz.
L
és mondjuk orálisan nem tudod kielégíteni?! nem csak a farkad van a világon!
"fog majd javulni a szexuális teljesítményem"
magától? biztos nem!
"orálisan a nyáltól kipattogzik, bedagad a puncija"
Sok mindent hallottam, de ilyet még soha!
Volt már nagyon jó szeretkezésetek, amikor teljesen ellazultál és elengedted magad.
Valószínűleg a sztorik miatt vagy ennyire ráparázva a dologra, tudatosan vagy tudat alatt a szex első percétől durván szorongasz. Teljesíteni akarsz, legalább annyira jó akarsz lenni, mint a korábbi pasik. Mondjuk elég tapintatlan dolog attól a csajtól, hogy az exeivel való szexről mesél neked, hogy az milyen jó is volt... lehet nem is volt olyan jó, csak már megszépíti az idő... mindenesetre jó kis terhet és elvárást rakott rád...
Tudom, hogy szexterapeutához úgysem mentek el, ez sajnos nálunk nem divat, úgyhogy inkább azt mondom, hogy olvasgass cikkeket, blogokat a témában. Nyilvánvalóan lelki eredetű a rossz teljesítmény, és még az okát is tudod. Olvass a témában, biztos sok írás készült arról, hogyan lehet leküzdeni ezt a fajta szorongást.
Azok akik meg a szakítást óbégatták, nyugodtan befoghatják... abban van igazuk, hogy ez hosszú távon nem működik, tenni kell ellene.
(De egy pszichológus tényleg sokat segítene)
1. el fog, a MINŐSÉGI szexualitás - bárki bármit mond - nagyon fontos, alappillér
2. ha gerinces, csak elhagy (ahogy én tettem az exszel)
3. magától nem
2,5 év szenvedés után hagytam ott az exem, borzalom volt az ágyban és mindig azt várta, én oldjam meg az Ő (merevedési) problémáját.
Neked sem árt rágyúrnod a gyors elsülés hosszítására (maszti, ilyesmi), vagy kidob a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!