Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak a barátom reakciói rendben vannak, szerintetek nincsen baj?
Csak szerintem "furcsa" a párom?
Miért ilyen velem?
Együtt voltunk a barátommal bulizni, később leültünk egy kis asztalhoz amikor aztán odajött hozzánk egy férfi aki felakart kérni táncolni. A baràtom pedig abban a pillanatban átdobta a karját a vàllamon és szorosan hozzámbújt aztán megpuszilta a nyakamat. A sràc bemutatott nekünk és tovább állt.
Voltunk a barátom szüleinél ott pedig amikor az öccsével beszéltem, aki amúgy annyi idős mint én (21 éves) akkor a párom màr összehúzott szemekkel nézett ràm,aztàn rám mosolygott. De előtte egy perccel még azt hittem valami baj van.
Amikor voltunk a barátaival étteremben nagyon nehezen ment el az a pár óra. Csak én voltam ott lány, a barátai mind férfiak voltak. A leülésnél,hogy véletlenül se üljön le mellém senki, a sarokba tolt és így csak ő ülhetett mellém, a barátom végig bámult,ha a haverjaival beszélgettem és nevettem valamin. Kicsit zavart,hogy le sem veszi rólam szemét.
Amikor elköszöntem a baràtaitól és mindenkit megöleltem a párom egyszer csak magához húzott és hangosan kijelentette,hogy "ne érjetek többen hozzá". A barátai nevettek rajta, én meg vöröslő arcal néztem rà.
Amikor megyünk valahova, " kötelező" megfogni a kezét.
Egyszer tényleg illetlenül sokáig néztem a férfit aki a mozgó lépcsőn előttünk telefonált...bámultam. Nem kellett volna, a barátom csak finoman bele csípett a derekamba és megforgatta a szemét aztán utánozni próbált,hogy hogyan néztem a sràcot.
Otthon szinte megállás nélkül rajtam van, puszilgat, csókolgat, babusgat. Tényleg imàdom, mert nagyon ragaszkodó és szeretve érzem magam, szeretem ezt a férfit:)
A baj csak az,hogy mind ezek a dolgok a viselkedése az adott szituàcióban bennem valami rossz érzést keltenek, mert zavarban leszek, feszült vagyok ha a baràtom szószerint kizàrja a világot és nem is figyel a barátaira csak nekem figyeli mindenkis rezdülésemet és mosolyog, de amúgy foggalmam sincs mit gondol, aztán egyik pillanatról a másikra az erős karjai közé ránt amikor megölelem a barátait. Még mindig ég az arcom. Amikor a buliban voltunk akkor is, rendesen rám nehezedett a karjával és az arcàt hozzám nyomta.
Olyan csendes gyilkos típus és kiszàmíthatatlan, sokszor csak úgy hirtelen magához rànt, kapok egy "fájdalmas" csókot és csinálja tovább a dolgàt. Otthon amikor filmet nézünk még egyszer sem láttam,hogy a tv-t nézte volna, mindig engem néz. A hajamat simogatja,kibontja, az ujjával fésülgeti, a nyakamat puszilgatja, ölelget,szorongat, vagy úgy ülünk,hogy a lábai közé húz, az arcàt a nyakamba temeti és...nézem egyedül a filmet, ő nem szokta, csak ül/fekszik mellettem 2-3 órát átölelve. Annyira "furcsa"..hogy ilyen velem néha ijesztő. Nem tudom miért csak az és kész.
Szerintetek én fújom fel és ezek a reakciók, történések rendben vannak? Semmi furcsa nincsen ebben?
Miért viselkedik így?
A végén még annyit hozzá tennék,hogy 8 hónapja vagyunk együtt Szeretjük egymást nagyon:)
Ő 28 éves (F) én 21 L
Az első barátom:)
L
"csak éppen nem mindegy milyen típusú ez a nagy kötődés"
Miért milyen típusú kötődések lehetnek?
:(
Ez a barátod részéről már túlzott dolog. Persze minden reakciója érthető, de ezzel fog megfojtani. Szépen fo-
lyamatosan kikopnak majd a barátaid mellőled, mert a
fiúbarátokat nem fogja szívlelni, te inkább a békesség
kedvéért kevesebbet fogsz velük foglalkozni, a barátnő-
idet is hanyagolni fogod, majd a végén teljesen a srácra
leszel utalva. Ha pedig összevesztek, kb egyedül maradsz,
és a megalkuvás miatt inkább visszamész hozzá.
Elég csúnya történetet festettem le, de próbáld úgy ala-
kítani, hogy ne ez legyen a végeredmény.
Hát szerintem elég zűrös a srác.
Vagy nagyon birtokló típus, vagy nagyon ingatag érzelmileg.
De a kulcsszó mindenképp a "nagyon". (Mondhatnám úgy is, hogy "túlságosan".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!