Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van hogy a testvérem egy száll seggbe van (egy póló és bugyi) amikor nálam alszik a barátom?
Direkt csinálja.
Az ember lánya nem szokott idegenek előtt egy szál bugyiban flangálni, ha csak nincs valami szándéka.
Én a helyedben beszélnék vele, hogy tartsa tiszteletben a kapcsolatodat.
Akkor is így alszik, ha nincs ott vendég? Esetleg épp kiment egy pillanatra vízért késő este, és nem gondolta, hogy meglátják?
Akármit el lehet képzelni. Én pl akkor is csak így alszom, ha vendég van a lakásban és mentem már ki pisilni hajnalban. Kifejezetten mikor ébren vannak még pizsamanadrág van rajtam.
Amúgymeg. Ha a tesód csak fel akarja kelteni a srác figyelmét tegye. Szemétség, de gondolom nem jó a viszonyotok. Ha a srác meg akar dugni valakit, úgy is megteszi, ha az nem mászkál bugyiban előtte.
Szerintem ne szólj érte, légy magabiztos, esetleg gyúrj popsira, hogy a te feneked szebb legyen. A sráctól elvárható lenne egy beszólás, hogy a nővéred segge majdnem olyan jó, mint a tied.
Egyébként meg miért dugsz a nővéred barátaival? Szerintem ez a bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!