Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rendben van hogy a testvérem egy száll seggbe van (egy póló és bugyi) amikor nálam alszik a barátom?
Csak egy kérdés? Ha például kimentek közös programként nyáron a strandra, ott mit vesz fel? Mi a különbség a bugyi meg a fürdőruha között? /az anyagán kívül/ Netán megkéred a többi strandolót öltözzenek fel, mert te ott vagy a barátoddal?
Én mindig azt gondoltam, egy kapcsolat alapja a bizalom. Kiben nem bízol? Magadban, tesódban, a barátodban vagy a kapcsolatotokban ?
Egyáltalán nem természetes! Nálunk is volt, hogy itt aludt egy barátunk (külföldön él, nálunk volt nyáron egy hetet), és egyikünknek sem volt természetes, hogy félpucéran mászkáljunk, vagy egymás előtt öltözzünk át.
Illetve gondolj bele, hogy ha pl. egy rokon alszik nálatok (nagynéni, nagymama), akkor van-e rajta bugyin kívül más is. Elvégre egy nőrokonnal is csak van olyan jó a kapcsolata, hogy ne szégyenlősködjön előtte...
Másrészt: vajon a kettőtök kapcsolata mennyire jó, ha a tesódat tudja, hogy ez te nem tartod helyesnek, és feszt mutogatja magát a pasidnak?
Gondolom, a hüje pötsnek meg tetszik, hogy nézegetheti, rágerjed, aztán megdug téged. Közben meg álmodozik, hogy egyszer csak sikerül egyszerre a kettőt... ebben minden pasi egyforma.
Nálunk ebből volt cirkusz, mert Anyósomnak is feltűnt, hogy átmegyek és akkor....
Amúgy hugod?
Mert nekem nem ez volt az egyetlen és általában a hugicák ilyenek.
Ha félni kell, hogy ebből megcsalás lesz, akkor ez a kapcsolat ennyit is ér. Sem a pasik, sem a nők nem vakok, de ha szeret téged, akkor flangálhat előtte a világ legdögösebb nője,talpig pucéran, maximum megnézi, de eszébe sem jut, hogy megcsaljon.
Egyébként meg a pasikat jobban vonzza egy sejtető, szexi ruha, mint ha mindent látnak egyből. Szeretnek kicsomagolni :)
Három húgom van, mindegyik bugyiban meg pólóban flangál otthon. Igen, akkor is, ha esetleg ott alszik a párom. Van külön szobánk, éjszaka ott vagyunk, együtt, nem a húgomék seggét bámulja alvás közben.
Máskülönben meg, a húgomék otthon vannak, a párom nem. Nem fogják az ő kedvéért megváltoztatni az otthoni szokásokat. Én sem tenném.
Pedig esetünkben még csak nem is barátok a párom meg a húgomék, egyszerűen arról van szó, hogy mind a testvéreimben, mind a pasimban megbízom.
(Amúgy mi az elején megbeszéltük, mikor legelőször nálunk járt párom, hogy kellemetlenül érzi-e magát, mert akkor természetesen odafigyelünk. Mindazonáltal senki nem pucéron flangál, többet nem látnak és látunk egymásból, mintha strandon lennénk. Ennyi belefér.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!