Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki? Megbántanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? Megbántanám vele egyáltalán?

Figyelt kérdés
A helyzet,hogy együtt vagyunk a barátommal úgy fél éve. Nem vagyok szűz,de ő még igen. Én 2 sráccal is voltam már,de ő csak az egyikről tud,és akkor is nagyon csalódott volt mikor megtudta,mert azt mondta, azt szerette volna,ha vele lesz nekem is az első.Most ezután nem tudom,elmondjam-e neki a másik srácot.Mert igazából nem szeretném megbántani,de titkolózni sem. Kérlek segítsetek !
2010. máj. 12. 21:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
22:02 Nem megcsalta, hanem előtte volt két pasija!! Olvasni azért tudni kéne!
2010. máj. 12. 22:04
 12/24 A kérdező kommentje:
Igen-igen.Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat.:)
2010. máj. 12. 22:06
 13/24 Infernus válasza:
29%
Szerintem valahogy óvatosan mondd el neki, de próbáld meg ezt úgy feltüntetni, mintha pozitív lenne, pl. neked van tapasztalatod, segíteni is tudsz így majd neki, meg esetleg ha valami gondotok lesz, könnyebben tudsz tanácsot adni. Lehet hogy hülyeség.... ->Az! Csajok! Egy pasi mikor fogad el tanácsot egy nőtől?!
2010. máj. 12. 22:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem a másikat kéne oltani, hanem a kérdésre választ adni, mert fikázni azt tudsz, de választ nem adtál.
2010. máj. 12. 22:07
 15/24 Infernus válasza:

Ui.: A tapasztalatodnak viszont lehet, h örül;-)

Bár 2 pasi(amiből az egyik -ugye- csak egyszeri eset volt) még nem túl nagy tapasztalat...

2010. máj. 12. 22:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Én nem mondanám el. Mindenkinek vannak titkai!
2010. máj. 12. 22:13
 17/24 Infernus válasza:

Jah, a legfontosabb:

bocsi, de erre most mit mondjak?!

Egyrészt: hány éves vagy? Mert ha pl. 20, akkor kifejezetten "jókislánynak" számítasz, de ha csak 14, akkor inkább egy ribancnak...

Másrészt, ez miért olyan fontos a pasidnak? Meg mi ez az egyes válaszokból is érződő keményvonalas katolicizmus(ehh...xD)?! De tényleg, itt mindenki prűd?! Ez már a 21. század, könyörgöm-.-

Ha valaki társat akar, az ismerkedik és bizony, néha becsúszik pár egyéjszakás is. Ez miért akkora bűn?

2010. máj. 12. 22:22
 18/24 A kérdező kommentje:

Elmondtam.Úgy fogja fel,mint a világháborút. Szünetet akar. Én nem gondoltam volna hogy így fogja fel.

:'(((((((((((((((((((((((((((

Szeretem.

2010. máj. 12. 22:43
 19/24 anonim ***** válasza:

én szóltam.. :( pasiból van.. miért nem halgattál rám? :$

21:57 voltam..

most mit akarsz tenni? ez tüskeként fog benne élni..

2010. máj. 12. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
odamész: te józsi én egy ribi vagyok mer voltam még1 hapsival ám szilveszterkor mata részeg voltam azt @ra kapott valamelyik sutytó... ezt mond neki,nem sértődik meg
2010. máj. 12. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!