Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki? Megbántanám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki? Megbántanám vele egyáltalán?

Figyelt kérdés
A helyzet,hogy együtt vagyunk a barátommal úgy fél éve. Nem vagyok szűz,de ő még igen. Én 2 sráccal is voltam már,de ő csak az egyikről tud,és akkor is nagyon csalódott volt mikor megtudta,mert azt mondta, azt szerette volna,ha vele lesz nekem is az első.Most ezután nem tudom,elmondjam-e neki a másik srácot.Mert igazából nem szeretném megbántani,de titkolózni sem. Kérlek segítsetek !
2010. máj. 12. 21:53
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
várd ki a megfelelő pillanatot
2010. máj. 12. 21:54
 2/24 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy így utólag, miért nem mondtad el neki egyszerre a kettőt. Azzal nem tudsz mit csinálni, hogy azt szerette volna hogy szűz legyél. Szerintem valahogy óvatosan mondd el neki, de próbáld meg ezt úgy feltüntetni, mintha pozitív lenne, pl. neked van tapasztalatod, segíteni is tudsz így majd neki, meg esetleg ha valami gondotok lesz, könnyebben tudsz tanácsot adni. Lehet hogy hülyeség.... 20/L
2010. máj. 12. 21:56
 3/24 A kérdező kommentje:
És az mikor jön el?..:D
2010. máj. 12. 21:57
 4/24 anonim ***** válasza:
46%
hát ha az elsőnél is morci volt, minek mondanád el a másodikat? mégjobban befordulna..
2010. máj. 12. 21:57
 5/24 A kérdező kommentje:
Köszönömszépen a tanácsot.Egyébként azért félek,mert ez a második srác ez egy olyan ügy volt,hogy szilveszter,és ugye kicsit többet ittunk,és nem szerelem volt,hanem csak egyéjszaka..És félek,mit gondolna rólam a barátom.
2010. máj. 12. 21:58
 6/24 anonim ***** válasza:
39%
akkor pláne ne mond el.. az ilyet a pasik rosszul viselik.. nagyon. bedepizne. higgggggy nekem. :) :$
2010. máj. 12. 21:59
 7/24 A kérdező kommentje:
De viszont így annyira rossz.Utálok titkolózni,mert elvileg mindent megosztunk egymással..:D
2010. máj. 12. 22:00
 8/24 anonim válasza:
29%
Te kedves kérdező egy vébeli ri.b@nc vagy, a barátod meg egy papucs, hogy nem rúgott ki az első után. Szóval mond el neki, úgyse lesz semmi xD m
2010. máj. 12. 22:02
 9/24 anonim ***** válasza:
Nehéz eset nem tudom segítenék ha tudnék de nem tudok.
 10/24 anonim ***** válasza:
53%
Akkor ne mondd el neki, ha esetleg nagyon hosszú lesz ez a kapcsolat, és szóba jön ilyesmi, akkor esetleg megemlítheted, akkor már úgysem fog számítani. Vagy ne mondd el soha, végül is nem sokat jelentett számodra se az az este.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!