Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfáradtam. Mit tudnék csinálni?
Teljesen lerombolódtam, kiütött a tavaszi fáradtság, legszivesebben egésznap aludnék.
A párom viszont elégedetlenkedik (jogosan) de a sok veszekedéstől még fáradtabb vagyok. És 2.hete minden reggel elkések a munkából. Mit tegyek???

Írták hogy sportolni mozogni kell. Teljesen igazuk van. Pontosan azért mert te lelkileg vagy elfáradva és nem fizikailag A sportolással fizikailag is el kell fáradnod, illetve a mozgás hatására jobb lesz a közérzeted, felpumpálod magad, és sokkal jobban fogod érezni magad.
Persze a pontos okát le akartam írni, de nagyon nem jut eszembe. Csak azért írom mert én is totál kimerültem lelkileg olyan szinten hogy 10-12 órákat aludtam és utána sem éreztem kipihenten magam, és mivel javarészt szellemi munkát végzek fizikailag nem voltam elfáradva, de sokkal gyengébb voltam. Valamint vitaminhiány is okozza ezt.
Én nekem is javasolták a mozgást ha nem is napi szinten de 2 naponta 1 órát rá kell szánni erre. Sokkal jobban éreztem magam pár alaklom után.

Amúgy minél többet alszol, annál többet kíván a szervezeted!!
7 kor kelek föl , sport és máris jobb a napom. :)

Tavaszi fáradtság, ne már! Ez jó ürügy a lustaságra.
Ha fáradt vagy, akkor egyél normálisan, sok gyümölcsöt, zöldet, húst, és mozogj, menj ki a természetbe.
Ha benn kuksolnék egész nap, én is hullafáradt, kedvetlen lennék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!