Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfáradtam. Mit tudnék csinálni?
Teljesen lerombolódtam, kiütött a tavaszi fáradtság, legszivesebben egésznap aludnék.
A párom viszont elégedetlenkedik (jogosan) de a sok veszekedéstől még fáradtabb vagyok. És 2.hete minden reggel elkések a munkából. Mit tegyek???
Kis szabadság nem megoldható?
Én étrendváltozás, mozgás, illetve a hobbik előtérbe kerülésével "védekezek".
Most már nem kívánom a nehezebb ételeket. Sokkal több zöldség, gyümölcs megy le.
Reggelente szoktam ilyen 15 perces kis tornát csinálni, még az ágyból sem kell kikelni hozzá. És jól felpörget.
Illetve most a "szabadidőmben" hagyom a hétköznapi dolgokat, és inkább kreatívkodok. Készülök a húsvétra, készítek húsvéti ajtódíszt és a tojásoknak kiskertet.
És feküdj le korán, azt sem árt ;)
Vitamint azt rendszeresen szedem, vannak étkezési problémáim, de igyekszem a legjobb utat választani.
A munkahelyemet szeretem, és motivált is vagyok, csak egyszerűen nem tudom kipihenni magam. Én nem szeretnék veszekedni, de mindig ugyanaz a vége.....:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!