Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfáradtam. Mit tudnék csinálni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfáradtam. Mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés

Teljesen lerombolódtam, kiütött a tavaszi fáradtság, legszivesebben egésznap aludnék.

A párom viszont elégedetlenkedik (jogosan) de a sok veszekedéstől még fáradtabb vagyok. És 2.hete minden reggel elkések a munkából. Mit tegyek???

2017. ápr. 5. 10:53
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
23L és 2,5 éve vagyunk együtt
2017. ápr. 5. 10:54
 2/15 anonim ***** válasza:
Legyél délutános és így reggel nem tudsz elkésni... vagy milyen választ, tanácsot vársz tőlünk ez ügyben, komolyan?
2017. ápr. 5. 10:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Próbálj meg többet mozogni és figyelj oda a vitaminbevitelre. Ha semmi sem változik, menj orvoshoz.
2017. ápr. 5. 10:57
 4/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Kis szabadság nem megoldható?

Én étrendváltozás, mozgás, illetve a hobbik előtérbe kerülésével "védekezek".

Most már nem kívánom a nehezebb ételeket. Sokkal több zöldség, gyümölcs megy le.

Reggelente szoktam ilyen 15 perces kis tornát csinálni, még az ágyból sem kell kikelni hozzá. És jól felpörget.

Illetve most a "szabadidőmben" hagyom a hétköznapi dolgokat, és inkább kreatívkodok. Készülök a húsvétra, készítek húsvéti ajtódíszt és a tojásoknak kiskertet.

És feküdj le korán, azt sem árt ;)

2017. ápr. 5. 11:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, mit lehetne tenni. Reggel, képtelen vagyok felébredni 8-9 előtt.
2017. ápr. 5. 11:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyél multivitamint, meg külön is D-t. A késé önfegyelem dolga, fegyelmezd magad. A veszekedés, meg hülyeség, nem old meg semmit, csak szívja az erőtöket - meg rombolja a szerelmet.
2017. ápr. 5. 11:13
 7/15 anonim ***** válasza:
Ket melohelyen dolgozom jelenleg (mert valtasban vagyok es meg beugrok neha a regibe is), nos, az uj helyre mindig szivesen megyek, egy oraval hamarabb kelek mint kene, megkavezok es tok jol vagyok egesz nap. A regire meg epphogy idoben es egesz nap csak aludnek en is xd Nincs valami problemad? Probald motivalni magad, hozz valami valtozast az eletedbe, uj hobbi, tanfolyam akarmi.
2017. ápr. 5. 11:43
 8/15 A kérdező kommentje:

Vitamint azt rendszeresen szedem, vannak étkezési problémáim, de igyekszem a legjobb utat választani.

A munkahelyemet szeretem, és motivált is vagyok, csak egyszerűen nem tudom kipihenni magam. Én nem szeretnék veszekedni, de mindig ugyanaz a vége.....:/

2017. ápr. 5. 11:54
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen aktivizálnod kell magad, mert belesüllyedsz ebbe...hidd el, ilyenkor mozogni, sportolni kell! Tapasztalat...sokan azt gondolják, hogy akkor még fáradtabbak lesznek, de pont fordítva igaz!
2017. ápr. 5. 13:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. ápr. 5. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!