Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenykedés ok nélkül vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenykedés ok nélkül vagy mégse? Mit tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Párommal lassan négy éve leszünk együtt. Én már az elején elmondtam neki, hogy tudom magamról rettenetesen féltékeny vagyok, ő ezt elfogadta. Decemberben bejelölte facebookon egy lány (teljesen ismeretlen, nincs senki közös ismerős) akivel mára napi szinten beszélget. Engem nagyon rosszul érint a dolog, mivel távkapcsolatban vagyunk, és nincs sok időnk egymásra az egyetem miatt. Megbeszéltem vele a dolgot, többször vitatkoztunk, szakításról is szó esett, de azt mondtuk megbeszéljük. Eddig tudtam a facebook jelszavát és sokszor felajánlotta nézzem meg a beszélgetéseiket, mert nincs semmi gond. Én ezzel nem teljesen értettem egyet, több egészen félreérthető dolog is volt, de megbeszéltük. Hozzátenném többször is volt, hogy megkértem, kicsit beszéljen vele kevesebbet, mert rosszul esik, de kiderült, hogy az egész napot végigbeszélgették. Lassan minden bizalmam elvesztettem ilyen apróságok miatt benne. Tegnap egy vita miatt (a lány azt írta neki, számára fontos a kapcsolatuk, szó esett a Valentin napról és arról, hogy a lányt csak kihasználják stb. , barátom pedig "folytasd csak, jól esik"-kel fogadta) megváltoztatta a facebook jelszavát. Ma nem mertem megkérdezni beszéltek-e. Nem lenne gondom vele, ha hetente egyszer-kétszer beszélnének, de napi szinten zavar. Nem szeretném lekorlátozni a páromat, de megőrjít a dolog. Segítséget szeretnék kérni. A lány az egyetem miatt írt rá, de nem fogom fel, hogy hogy lehettek ilyen rövid idő alatt ilyen jóba. Borzalmasan esik a dolog. Nem tudok másra koncentrálni, folyton ez kattog a fejemben. Az az érzésem van, hogy a lány fontosabb neki, mint én - ha nem lenne ennek igazság alapja már nem beszélne vele annyit, hiszen a lány miatt majdnem szakítottunk... Ő azt mondta innentől tenni fog értem, de úgy érzem nem fogja fel engem mennyire lesújt a dolog. Vannak gimiből is lánybarátai, az egyetemen is vannak természetesen de azok nem zavarnak. Csak ez az egy lány. Tudom, hogy túlkomplikálom és valószínű feleslegesen féltékenykedem, szeretnék is rajta változtatni... kérlek segítsetek.
2017. febr. 14. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát... Az én párom csak olyan lányokkal beszélget, akik egyetemi csoporttársai, én is féltékeny lennék, ha egész nap egy csajjal beszélgetni. Meg szerintem az is gyanús, hogy megváltoztatta a jelszavát. Én biztos rákérdeznék kerek perec, nem élnék ebben a tudatban.
2017. febr. 14. 21:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem amiatt félek, hogy megcsalna, mert tudom, hogy nem tenne ilyet. A zavaró, hogy nem áldoz rám elég, illetve minőségi időt. A lánnyal nagyon jól elbeszélget, velem alig beszél. A lány inkább ír félreérthető dolgokat, a párom pedig nem tudja hogy kezelni és fogadja. Adja alá a lovat. Valahol félek, hogy emiatt mindhárman sérülünk majd egyszer.
2017. febr. 14. 21:47
 3/4 omba ***** válasza:
100%
" nem fogom fel, hogy hogy lehettek ilyen rövid idő alatt ilyen jóba" - szerelem, lehet, még nem hallottál róla, de ez az oka.
2017. febr. 15. 10:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki erre tévedne- hát igazatok lett! 1 hónapja szakítottunk, másnap már a lánnyal volt! Mondjuk őszintén szólva sokkal jobb, hogy nem kell gyomorgörccsel feküdnöm miatt :)
2017. aug. 28. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!