Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket ez tényleg ennyire zavar?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk kapcsolatba kerülnétek egy nővel,és kiderülne,van egy férfi haverja. Ez tényleg ennyire zavaró számotokra?2017. ápr. 4. 21:40
21/33 anonim válasza:
Na így már engem is zavarna!
Pedig nő vagyok.
Nős pasi,aki dughatna...a sok hü..e meg féltékeny. Chahh....
Pitsa vagy -ne haragudj',hogy felvilágosítalak!
22/33 anonim válasza:
Engem semmi sem zavar. Hát ez se.
23/33 anonim válasza:
#15, ezzel kellett volna kezdened a kérdést.
A haverja miért zavarna,a volt szerelme, akivel szexuálisan vonzzák egymást - hát az bizony zavaró.
Pótléknak lenni nem jó ám....
24/33 A kérdező kommentje:
Utolsó,miért lenne pótlék az illető? Ha ő vele lennék kapcsolatba. A haverral meg megbeszéltük,hogy csak haverok vagyuunk és semmi több. Ezt a dolgot el tudom magamban nyomni
2017. ápr. 5. 11:05
25/33 anonim válasza:
Nem lennék olyan nővel, aki azért van velem, mert képes elnyomni magában egy másik iránti vágyat.
Az én kedvesem ne nyom el magában semmit - és engem szeret.
Az sokkal jobb.
26/33 anonim válasza:
Maximum a farkamat nyomd el magadban ha velem vagy ne a más utáni vágyadat te gyökér. Neked hogy esne ha valakivel lennél aki közben másról ábrándozik.
27/33 A kérdező kommentje:
26 gyökér az te vagy és nem én...
Én nem beszéltem így rólad,te se tedd,te féreg!!
2017. ápr. 5. 14:53
28/33 anonim válasza:
Női válaszoló vagyok,de ez nagyon gáz! Így már értem a dolgot. Ilyen helyzetben ez minden normális embert zavarna.
29/33 A kérdező kommentje:
De a pasik ezt nem tudják,akikkel ismerkedem..
2017. ápr. 5. 20:24
30/33 anonim válasza:
Attól még gyökér vagy ha ilyen a felfogásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!