Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket zavar ha a barátnőtök más férfiak képét likeolja?
Istenem ekkora baromságot...
Utcán is meg szokták nézni a férfiakat a nők és fordítva is, a neten is ha lát egy képet egy férfiről és tetszik neki, akkor megnézi, ugyanez van ezzel a hülye facebookkal, csak annyi a különbség, hogy itt mások pofájába lehet nyomni, azzal a hülye like gombbal, hogy márpedig neki tetszik ez a pasi. Megértem, hogy zavar, kb. ugyanaz, mintha sétálnátok az utcán és minden neki tetsző pasira rábökne és megmondaná neked, hogy az a pasi jóképű.
De a fenébe, kit érdekel? Ha az ember nem betegesen féltékeny, akkor ne érdekeljen már ilyen kis hülyeség. Megnézi kész, attól még nem fog elszökni vele.
Kisebbségi komplexusod van?
Engem zavarna.
Akkor nem, ha a képnek van valami normális tartalma/üzenete, de ha csak sima arc vagy egész alakos kép az illetőről, mert "nézzétek csak milyen szép vagyok ebből a szögből is", akkor zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!