Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Titeket ez tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Titeket ez tényleg ennyire zavar?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk kapcsolatba kerülnétek egy nővel,és kiderülne,van egy férfi haverja. Ez tényleg ennyire zavaró számotokra?
2017. ápr. 4. 21:40
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Másszemszögből viszont csak én vagyok épp elméjű úgyhogy számíts be mégis
2017. ápr. 4. 22:13
 12/33 anonim ***** válasza:

na látom 62%-os Ivy Teasdale/Öreg Néne Őzikéje

elég könnyen detektálható vagy :) és sajnos tényleg bolond kicsit :S

24F

2017. ápr. 4. 22:15
 13/33 anonim ***** válasza:
Èn Henry Livingstones vagyok nem Ivy Teasdale
2017. ápr. 4. 22:25
 14/33 anonim ***** válasza:
Amúgy nem zavar de ne álljon a két fél közé kapcsolati szinten
2017. ápr. 4. 22:41
 15/33 A kérdező kommentje:

kiadsam333. Te mindig minden komment alá írsz?

Hát igen régen szerelmes voltam a haverba ,de még mindig vonzódok hozzá szexuálisan. De nem értem ,miért féltékenyek,mikor ő nős? Én vágyok rá az eegy dolog ,de elnyomom magamba. Ő meg úgysem csalná meg a feleségét.

2017. ápr. 4. 22:52
 16/33 anonim ***** válasza:

#15:

nem mindenre írok, csak ahova úgy gondolom :)

24F

2017. ápr. 4. 22:54
 17/33 anonim ***** válasza:
Engem például azért zavarna, mert nekem is van egy nagyon jó bárátnőm ,akit néha le is várok,ha ép nincs más. Ő is azt mondja mindenkinek,hogy csak barátok vagyunk,mivel sosem jönnék össze vele.
2017. ápr. 4. 22:58
 18/33 anonim ***** válasza:
Varrok..
2017. ápr. 4. 23:01
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugye, ugye hogy mégsem haver, hanem csak szeretnél a közelében maradni. A " barátság "jó ürügy erre. És még a pasik a hülyék, hogy ez nekik nem tetszik.
2017. ápr. 4. 23:07
 20/33 anonim ***** válasza:
91%

Most az a kérdés, hogy a veled ismeredő férfiakat zavarja-e, hogy vonzódsz egy nős férfihoz, aki ÉPPEN nem akar tőled semmit, de részedről mehetne a dolog? :D

Szegény buta férfiak! :D Hogy mik vannak! :D

Szánalmas vagy, bocsi. :D

2017. ápr. 4. 23:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!